Hvězda telenovely Divoký anděl na dráze zpěvačky

06.07.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Natalia Oreiro
© facebook interpreta
Pokud nepatříte k lidem, kteří téměř každý den tráví vysedáváním u televize a čekáním, cože se dnes odehraje v jejich oblíbeném seriálu, resp. telenovele, jak nás naučila říkat TV Nova, tento článek rozhodně není pro vás. I když...

Jedna z oněch telenovel nese název "Divoký anděl" a podle historek mých prarodičů se jedná o skutečnou "pecku", jejíž každý díl si nenechají utéct. A právě představitelka hlavní hrdinky, třiadvacetiletá Argentinka Natalia Oreiro, se po mnoha úspěšných hereckých rolích rozhodla stát se i hvězdou na dráze pěvecké. Nejdříve nazpívala úvodní píseň právě k "Divokému andělovi" a poté se s vervou vrhla do nahrávání celé desky. Její debutové eponymní album vychází v současné době i u nás a doprovází jej pověst dvou platinových desek z její domoviny a čtyř videoklipů.

Uvidíme, jak si její latiskoamerická hudba povede u nás, ale vzhledem k úspěchu Rickyho Martina, Jennifer Lopez a mnohých dalších, je možné očekávat spoustu prodaných kusů. A jestli se do obchodů pro její cédéčka vydají i ty spousty důchodců a žen v domácnosti, které milují "Divokého anděla", bude třeba trhat rekordy. A nebo taky ne.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY