Na Colours of Ostrava bude k vidění Sklep i Pavel Liška

10.06.2006 11:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pavel Liška N
© Divadlo Na zábradlí
Hudební festival Colours Of Ostrava, který se uskuteční ve dnech 20. až 23. července, nenabídne návštěvníkům pouze muziku mnoha různých žánrů. Poprvé je součástí programu i zvláštní Divadelní scéna, která vznikne v areálu Slezskoostravského hradu. Pohádky, pantomima, improvizace, kouzla, capoeira, loutky - to všechno budou moci diváci vidět na nádvoří hradu mezi romantickými kamenným zdmi.

Do Ostravy dorazí např. Divadlo Kvelb, Bílé divadlo Ostrava, Duo Krása (Marek Daniel a Štěpán Rusín), Dekadentní divadlo Beruška, Studio pantomimy Kasprzyk, rwandský iluzionista Charles Nkurunziza či výběr capoeiristů z celé republiky. Vrcholem tohoto programu bude určitě Divadlo Sklep s "Ozvěnami Besídky" a Spolek sešlých s představením "Comedie dell Arte" s Pavlem Liškou, Gabrielou Ješkovou nebo Tatianou Vilhelmovou, Markem Danielem, Michalem Bumbálkem, Romanem Slovákem a dalšími.

Pohádková představení uvidí i malí diváci na Dětské scéně. Velkým lákadlem bude pro děti i dospělé vystoupení ghanského souboru Adesa, která ozdobí divadelní program akrobacií, klaunskou show, tancem a bubnováním.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY