Vyhrajte 5 x Greatest Hits Whitney Houston

03.07.2000 00:18 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Celý tento týden můžete na našem serveru soutěžit o pět dvoucédéček největších hitů Whitney Houston. A soutěž to není jen tak ledajaká - připravili jsme pro vás hudební kvíz!
Whitney Houston - The Greatest Hits
© facebook interpreta
Pokud vám snad v uplynulých týdnech na MusicServeru chyběly soutěže, dneškem je tomu konec. Právě dnes totiž ve spolupráci s firmou BMG startujeme hudební kvíz, ve kterém (pro tento týden) můžete vyhrát pět dvoucédéček Whitney Houston "Greatest Hits".

Aby vaše šance nesestávala jen z umění odeslat svůj email, není naše soutěž jen tak ledajaká - jedná se o hudební kvíz. Ten obsahuje celkem deset otázek, u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná.

Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výherci se stanou ti, kdo odpoví na nejvíce otázek - tedy pokud pět lidí odpoví na všechny otázky správně, vyhrávají oni. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat. A pokud nezodpoví vše správně nikdo, budeme stejným systémem vybírat z těch, kdo odpověděl správně na 9 otázek nebo 8...

Samozřejmě pokud si později zjistíte správnou otázku na některou z otázek nebo prostě jen chcete zvýšit svou šanci na výhru, můžete kvíz absolvovat kolikrát chcete.

Tento kvíz potrvá od pondělí 3.7. do neděle 9.7. 12:00. Výherce ohlásíme příští pondělí.

Do kvízu můžete vstoupit zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY