United Islands zvou příznivce taneční hudby do Red Zone

04.06.2006 11:53 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

United Islands Of Prague N
© United Islands Of Prague
Festival United Islands Of Prague přidává další lahůdky do programu. Pro fanoušky taneční scény a DJs je připravena Red Zone, a to od 22. do 24. června na Branické louce. V rámci Red Zone vystoupí dvě zahraníční hvězdy Mutiny a Ladytron, doplněny českou taneční špičkou.

Ve čtvrtek 22. června bude Red Zone patřit funkové muzice v podání těch největších specialistů. Vinyly roztočí DJ Maceo, grundfunkový král Radia Wave, Kuba Soulcheck, člen bývalých Liquid Harmony, a DJ Joke. V pátek prvního headlinera Red Zone, elektroclashový projekt Ladytron, doprovodí Vectif, rezident party Plastique, jednoho z nejrozjetějších mejdanů v Praze. Dále pak zástupci Roxy bookingu Rai a Airto a unikátní elektronický projekt Machine Funck, za kterým stojí dva povahové i hudební protipóly - Abu a Nailer. Sobota 24. června se ponese v houseovějším duchu. Domácí DJs Scooczech, Trnqua a Cubik připraví půdu a publikum pro hlavní hvězdy večera v Red Zone, djské duo Mutiny z Velké Británie. Závěr bude patřit stále populárnějšímu Tvyksovi.

Dylan Barnes a Rob Davy (Mutiny) ohromili i Robbieho Williamse

Bláznivé party na lodích v Miami, divoké večírky u bazénů na Ibize, nezapomenutelná vystoupení po celém světě. Dvojice britských producentů Dylan Barnes a Rob Davy působí na elektronické scéně zmatek a společně skládají hudbu pod jménem Mutiny už od roku 1996. Jejich zvukově rozmanité skladby jim vynesly jak nadšenou chválu laiků, tak velmi pozitivní přijetí kritiky. V roce 2001 vydali zlomové album debut "In The Now". Následovaly remixy pro Robbieho Williamse, Audio Bullys, GusGus, samozřejmě vystupování po celé zeměkouli. Jejich zatím poslední deska "Yada Yada" vyšla v létě 2004 na labelu Darrena Emersona Underwater.

Dekadence, retro, sexualita, modernismus i chytlavé melodie přivážejí britští Ladytron

Časopis Filter o Ladytron napsal: "Takhle by zněla Britney Spears, kdyby brala heroin a narodila se ve východním Německu." Cool pop, v němž se snoubí dekadence, retro, sexualita, modernismus i chytlavé melodie, tak se dá pospat tvorba Ladytron, kteří nedávno vydali skvělé album "Witching Hour", doslova našlapané hity. Pozornost na sebe strhla hned debutovou deskou "604" v roce 2001. Že se opravdu zrodila nová hvězda stále populárnějšího dekadentního stylu potvrdilo o rok později druhé album "Light & Magic".

Vstupenky na festival jsou v předprodejích v sítích Ticketpro a Ticketportal. Nově je v prodeji Golden Pass - permanentka na všechny festivaly a doprovodné akce United Islands Of Prague.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY