Soutěž United Islands Of Talents už zná své vítěze

31.05.2006 12:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pankix N
© Pankix
V pátek 26. května byla oficiálně ukončena soutěž kapel v rámci festivalu United Islands Of Prague. Na adresách united.live.cz a www.unitedislands.cz jsou již zveřejněny definitivní výsledky soutěže.

Po dobu několika týdnů mohli fanoušci z celkového počtu dvě sta dvacet jedna kapel v soutěži United Islands of Talents hlasovat prostřednictvím SMS a internetu pro svou oblíbenou kapelu, nebo pro tu, jejíž hudební ukázka byla podle nich nejlepší. Tři nejúspěšnější si zahrají na hlavních pódiích festivalu, sedmnáct dalších vystoupí na speciální scéně United Islands Of Prague, která bude stát na Palackého náměstí od 17. do 21. června. Program bude probíhat každý den od patnácti do osmnácti hodin. Pořadatelé soutěže ještě vybrali prvních pět kapel pod čarou, které jsou v roli náhradníků.

Hlavní pódia festivalu United Islands Of Prague náleží rock'n'rollovým Cactus Showband z Prahy (Žofín), groove-funkovým rockerům Memphis z Hradce Králové (Branická louka) a temně romantickými Pankix (Branická louka). Scéna na Palackého náměstí pak zažije kapely Crossroads, Sbiranico, Junk, Lakeside X, Five o'Clock Tea, Enter, Glayzy, Agáve 9, Sly Rabbits, PRoject, BT'n'J, Grand Slam, Alibi, Konec konců, Mauritius D.U.B., G8 Transglobal a Walkie Talkies. Pro případ, že někdo z právě jmenovaných náhle odvolá svoji účast, jsou v záloze připraveni Red Baron Band, Another Way, Obří broskev, Way Out a D.U.B..


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY