Mel C. vadí nová dívčí kapela

28.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mel C. HP
© DOTMUSIC
Ačkoli Mel C. je nyní úspěšná sólová zpěvačka, jejíž debutové album "Northern Star" si pochvalují jak fanoušci, tak i hudební kritici, přece jen nesmíme zapomínat, že je také členkou více popových Spice Girls a že sama je původně v podstatě "umělým produktem". U ní jí to tedy nevadí, ale u jiných najednou ano.

V jedné britské televizní show se totiž vyjádřila velmi nelichotivě o vzniku nové dívčí formace s názbem Girl Thing. Nemá ani tak nic proti samotným členkám, jako spíše proti způsobu, jakým byly stvořeny. Stručně řečeno - úplně stejně jako Spice Girls. Dívky se přihlásily na základě inzerátu ve stejných novinách jako ony a za celým projektem stojí stejný manažer - Simon Fuller, který má mimochodem na svědomí i další podobnou kapelu, S Club 7. Mel prohlásila, že se o holky z Girl Thing dokonce bojí, protože "management a nahrávací společnosti jsou zlo". Pěkná slova, co říkáte?

S jejími názory se ale rozhodně neshoduje členka zmiňované nové dívčí kapely Michelle Barber. Tvrdí, že jich sice je pět a všechny jsou fanouškům představovány jako různé osobnost (tedy jako spajsky), ale jinak nemají nic společného. Hmm, prostě je tady další dívčí kapela.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY