Whitney Houston utrácí tisíce dolarů za drogy

26.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Whitney Houston
© SONICNET
Není to zase tak dlouho, co byl manžel Whitney Houston, Bobby Brown, poslán do vězení za své drogové a alkoholové problémy. Mimochodem v base stále sedí. Dlouho se také hovořilo o tom, že v drogách nejede jen on, ale i samotná Whitney. Čert ví, zda je to pravda, ale americký bulvární plátek National Enquirer přišel ze zpovědí drogového dealera, který prý už několik let zásobuje pravidelně Whitney kokainem.

Dealer si říká Strejda Rob a Whitney i Bobbymu různé drogy (hlavně kokain a marihuanu) prodává už spoustu let. Podle jeho vlastních slov v poslední době jede Whitney v kokainu stále více a zatímco před desíti lety jí stačily drogy za tisíc dolarů týdně, nyní je to až trojnásobek. Oba dva si však těchto neřestí užívají v soukromí a na různých večírcích a na veřejnosti se jim důsledně vyhýbají. Rob tvrdí, že už sám Whitney radil, aby v drogování trošku zvolnila, protože už v tom jede moc. Volala mu totiž v kteroukoli denní i noční dobu, když se ocitla na suchu a potřebovala dávku.

Asi si říkáte, proč vlastně dealer vše vyzradil tisku, když mu musí být jasné, že (pokud je vše samozřejmě pravda) ztratí dva velké zákazníky. Důvodem je to, že už tolikrát jel s velkým množstvím drog k ní domů, že se začal bát o své bezpečí, aby ho při tom nechytili. Tak se svůj příběh rozhodl alespoň výhodně prodat.

Je sice pravda, že o její závislosti se už dlouho vedou debaty a některé skutečnosti tomu nasvědčují, ale zda je to pravda... Uvidíme, jak se k tomu postaví ona sama. Doufejme, že čelem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY