Do brněnského festivalu Vibrations zbývají už jen hodiny

30.03.2006 12:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Vibrations plakát N
© facebook interpreta
Taneční festival Vibrations v Brně začne v pátek 31. března úderem 19. hodiny, kdy se otevřou brány haly Rondo. Brněnský festival poctí na pozvání Vodafone hvězdy jako Above& Beyond, Darren Emerson, Kosheen DJ set, Dave Angel a další. Úvodní jezdec za gramofony Béla En. položí první desku ve 20 hodin, hned po něm žezlo převezme DJ Orbith.

Krátce po 22. hodině nastoupí na stage první zahraniční hvězda - DJs z britské skupiny Kosheen. Populární dvojici DJs - Darren Decoder a Substance - po necelých dvou hodinách vystřídá Darren Emerson, bývalý člen známé skupiny Underworld.

Krátce po půl druhé nastoupí před pětitisícový dav brněnské haly Rondo tranceový projekt Above & Beyond. Fanoušci elektronické hudby budou jedni z prvních, kteří uslyší živě jejich debutové album "Tri-Star". Vrcholem tanečních vibrací v Brně bude hvězda světového formátu Dave Angel, kterého na závěr Vibrations vystřídá známý Josef Sedloň. Skvělé DJe doplní zajímavé Vibrations performace v podobě tance, akrobacie, bubnování, beatboxu a dalších překvapení.

Pokud s nákupem lístku na Vibrations čekáte až na poslední chvíli, bude vás zajímat, že předprodej vstupenek na místě (v hodnotě 377,- Kč) začíná 31. března ve 12 hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY