Poslechněte si houseový set od producenta Myla

31.03.2006 21:20 - Ondřej Michal | foto: facebook interpreta

Mylo N
© www.mylo.tv
Skotský DJ a producent Myles MacInnes, známější pod hlavičkou Mylo, o sobě dal vědět v roce 2004, kdy vypustil svěží, nadžánrovou desku "Destroy Rock & Roll". Mísí na ní house s elektrem stejně bravurně jako downtempo s trip hopem.

Mylo je typický přestavitel tzv. ložnicové elektroniky, vždyť celý počin vznikl s minimální technickou podporou pouze na domácím počítači. Úspěch zaznamenal již s titulním singlem. Jen na území Velké Británie se desky prodalo přes 190 tisíc výlisků. Tento hudební chameleon spolupracoval coby remixér třeba se Scissor Sisters, americkými kytarovkáři The Killers nebo popovými princeznami Annie a Kylie Minogue. Doufejme, že v blížící se sezoně letních festivalů se najde agentura, která ho představí také tuzemskému publiku. V loňském roce měl zahrát v pražském klubu Radost, nakonec však bylo vystoupení zrušeno.

Na svých stránkách nabízí k poslechu téměř hodinový elektrohousový set. Je k dispozici ve formátu Windows Media Player pro pomalé připojení zde a pro rychlé připojení zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY