Podívejte se na videoklip Lakeside X 'Follow Me'

20.03.2006 19:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Lakeside X - Follow Me
© facebook interpreta
Před více jak rokem jsme na našich stránkách psali o povedeném albu "Sunrise" skupiny Lakeside Church. Od té doby se hodně věcí změnilo. Lakeside Church koncertovali a nyní se rozhodli uzavřít jednu etapu svého životního cyklu. Po několika letech tak došlo na změnu názvu - nově se tedy jmenují Lakeside X. S tím souviselo i spuštění nového webu a rozjetí zcela nových aktivit pro tento rok. Živě je v nejbližší době budete moci vidět 11. dubna v pražském Paláci Akropolis a 2. června v brněnském klubu Favál. Více koncertů se zatím neplánuje, protože skupina usilovně pracuje na novém albu, které by se podle všech dostupných informací mělo objevit v druhé polovině roku.

Určitou tečkou za minulým obdobím desky "Sunrise" je vydání internetového singlu "Follow Me". Jeho součástí je i video, které režíroval Daniel Harvan a představuje Lakeside X v jiných souvislostech. Singl je umístěn na jejich stránkách a obsahuje celkem tři tracky: "Follow Me (Radio Edit)", zcela novou skladbu "Numb" a "Follow Me (Reflection Mix)".

Samotné video si můžete pustit (stáhnout) v následujících formátech: Windows Media pro pomalé a rychlé připojení a Real Video pro pomalé a rychlé připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY