Anděly předají primátor, hudebníci i šéf zoo

10.03.2006 16:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Anděl N
© facebook interpreta
Patnácté výroční ceny Akademie populární hudby budou předány v neděli 12. března 2006 ve 20 hodin v Kongresovém sále pražského hotelu Hilton. Rozdáni budou Andělé ve třinácti kategoriích. Slavnostním večerem bude provázet Martin Hrdinka a hosté, kteří budou uvádět vítěze jednotlivých kategorií. V roli moderujících hostů se představí primátor Prahy Pavel Bém, ředitel trojské zoo Petr Fejk, publicista Vladimír Vlasák, fotograf Jan Saudek, hudebník Ondřej Brzobohatý, duchovní Petr Prokop Siostrzonek nebo olympijský vítěz desetiboje paralympiků Vojtěch Vašíček.

Všichni hudební hosté večera budou hrát naživo. K lahůdkám bude patřit exkluzivní světová premiéra projektu Tata/Ahn, v němž se sešli loňští čtyřnásobní držitelé Andělů Tata Bojs a korejské houslové Ahn -Trio, dívčí sesterská skupina pohybující se v oblasti moderní vážné hudby, momentálně žijící v New Yorku. V programu dále vystoupí Aneta Langerová a Hradišťan, Lucie Bílá a Petr Malásek, No Name, Čechomor, Helena Zeťová a Doga, Clou, Katapult, Petr Bende, Lenka Dusilová, Peha, Oskar Petr a Divokej Bill.

V hotelu Hilton bude v rámci akce otevřena Síň slávy, vystavena budou výtvarná díla zpěvačky Vladivojny La Chiy ze skupiny Banana a proběhne vernisáž fotografií z Koncertu lidí dobré vůle na Velehradě. Návštěvníkům vyhlášení bude nabídnuta kniha o historii cen Akademie populární hudby.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY