Manžel Whitney Houston je alkoholik

14.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Bobby Brown
© VH1
Bobby Brown, manžel Whitney Houston, své ženě nikdy nedělal příliš mnoho radosti. Sice byl úspěšný v hudební oblasti, ale zato se často potýkal s problémy s alkoholem a drogami. Ačkoli mu Whitney vždy vyjadřovala podporu a tvrdila, že ho miluje, ať je jakýkoli, nyní už ji přece jen naštval pořádně.

Tento týden byl totiž na Floridě odsouzen na 75 dnů ve vězení z důvodů alkoholových a drogových excesů, jichž se tam dopustil v minulosti. 11. května tam s Whitney přiletěl letadlem a hned byl odveden do vězení. Ačkoli mu hrozilo až 90 dnů, dostal jen 75, z nichž 39 si už odseděl ve vazbě. Teď musí ve vězení zůstat zbytek trestu. Whitney odmítla jej ve vězení navštívit a nebyla přítomna ani soudnímu přelíčení. Po vynesení rozsudku se Bobby rozhodl přiznat barvu a řekl: "Jsem nemocný, jsem závislý, jsem alkoholik. Doufám, že se dokáži vrátit k tomu, co umím nejlépe - ke zpívání a tančení. Den, kdy se dostanu ven, bude den, kdy začnu znovu pracovat."

Doufejme, že se to Bobbymu podaří, i když podobných prohlášení alkoholiků už soudce slyšel určitě mnoho. My můžeme každopádně jen politovat Whitney, které nyní dělá radost snad jen velký úspěch jejího vývěru největších hitů. I ona totiž má problémy a to s drogami. Nedávno se její matka svěřila s tím, že ji našla ve stavu naprosté apatie, kdy na nic nereagovala, ale poté odmítla podrobit se protidrogovému léčení. Nic veselého.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY