Lístky na Colours Of Ostrava od února podraží

28.01.2006 16:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Colours Of Ostrava 2006 N
© facebook interpreta
Mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava, který se koná od 20. do 23. července, nabízí jen do 31. ledna čtyřdenní vstupenky za pouhých 490,- Kč. Od 1. února se cena permanentek zvyšuje na 550,- Kč. Nakupovat včas se tedy vyplatí a pořadatelé slibují, že i tento ročník bude plný kvalitních a netradičních hudebních zážitků.

Již nyní se může festival pochlubit prvním jménem. Poprvé v historii navštíví Českou republiku legendární malijský zpěvák a hudebník Salif Keita, který je považován za jednoho z nejvýznamnějších představitelů world music. Ve své hudbě se Keita navrací k africkým kořenům, nechybí v ní však příměs jazzu, funku, afro-kubánských rytmů či soulu.

Čtyřdenní vstupenky je možné zakoupit ve všech pobočkách sítě Ticketpro, v ostravském klubu Boomerang a Městském informačním centru Ostrava. Novinkou pro návštěvníky festivalu je i možnost objednání vstupenek na dobírku. Závazné objednávky lze zasílat na e-mail informace@colours.cz, manipulační poplatek za jednu dobírku činí 75,- Kč v rámci ČR. Cenová kategorie vstupenek ve výši 550,- Kč bude platit od 1. února do 31. března.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY