První ohlášenou hvězdou Colours Of Ostrava je Salif Keita

16.01.2006 10:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Colours Of Ostrava 2006 N
© facebook interpreta
Mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava se již nyní může pochlubit jménem první velké hvězdy letošního ročníku. Poprvé v historii navštíví Českou republiku legendární malijský zpěvák a hudebník Salif Keita, který je považován za jednoho z nejvýznamnějších představitelů world music. Ve své hudbě se Keita navrací k africkým kořenům, nechybí v ní však příměs jazzu, funku, afro-kubánských rytmů či soulu. Na Colours Of Ostrava přijede v rámci několikaměsíčního turné s početnou kapelou a živě představí své poslední, velmi úspěšné album "M'Bemba".

V pořadí pátý ročník Colours Of Ostrava se bude konat od 20. do 23. července 2006, bude tedy poprvé v historii trvat celé čtyři dny. Festivalové areály budou opět umístěné v centru Ostravy - výstaviště Černá louka a Slezskoostravský hrad. V dramaturgii letošního ročníku nebudou chybět hvězdy zahraniční a domácí scény nejrůznějších hudebních žánrů od rocku přes world a dance music až po alternativní okrajové styly.

Stejně jako v loňském roce nebude vedle bohaté hudební nabídky chybět ani řada doprovodných programů: areál dětský svět, kinokavárna, divadelní představení, DJs, workshopy atd. Čtyřdenní vstupenky je možné zakoupit ve všech pobočkách sítě Ticketpro za 490,- Kč, tato cenová nabídka platí jen do 31. ledna 2006.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY