Začal předprodej na festival Colours Of Ostrava 2006

17.12.2005 11:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Colours Of Ostrava 2006 N
© facebook interpreta
Mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava zahájil tento týden předprodej vstupenek na další ročník. Vstupenky je možné zakoupit ve všech pobočkách sítě Ticketpro za 490,- Kč, tato cenová nabídka platí jen do 31. ledna 2006.

Pokud tedy nevíte, co dát svým hudbymilovným kamarádům a příbuzným pod vánoční stromeček, jsou vstupenky na jeden z největších tuzemských festivalů ideálním dárkem s vůní léta, slunce a pohody. V pořadí 5. ročník se bude tentokrát konat od 20. do 23. července 2006, festival tak bude poprvé v historii trvat 4 dny. Pořadatelé nyní intenzivně pracují na dramaturgii, kde nebudou chybět hvězdy zahraniční a domácí scény nejrůznějších hudebních žánrů, od rocku přes world a dance music až po alternativní okrajové žánry, konkrétní jména však zatím tají.

Mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava, který se koná v samotném centru města, je největším festivalem world music a zároveň jedním z největších největší hudební festivalů u nás. Jen v letošním roce jej navštívilo přes 12 tisíc hudebních fanoušků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY