Nové desky pro 49. týden

04.12.2005 05:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

V pondělí se na pultech obchodů kromě jiných objeví nové desky od nu-metalových klasiků Korn, album znovuzrozených INXS, německé senzace Tokio Hotel, americké zpěvačky Ashlee Simpson a hitové výběry rapperů Eminema a Ja Rule.
Pokud se v pondělí 5. prosince vypravíte do nějakého hudebního obchodu, měli byste v nich najít tyto nové desky...

Korn - See You On The Other Side (EMI)
web / preview / psali jsme

Korn - See You On The Other Side
Nu-metaloví klasikové si dali loni krátkou pauzu s výběrem hitů, teď se ale vrací se studiovým albem. Nahráli ho bez kytaristy Briana Heada Welshe, který letos skupinu opustil. Na druhou stranu je ve studiu doplnili s producenti Atticus Ross a překvapivě také popový tým Matrix, který spolupracoval například s Britney Spears. Ukázky z alba jsou ke slyšení v sekci "Multimedia" jejich webu. Klip k prvnímu singlu "Twisted Transistor" je k vidění zde.
INXS - Switch (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

INXS - Switch
Australská kapela INXS se vrací osm let po smrti svého zpěváka Michael Hutchence a poslední desce "Elegantly Wasted". Samozřejmě si museli najít nového frontmana a zvolili k tomu dost netradiční cestu - televizní reality show. Vítězem a novým zpěvákem se v ní stal J. D. Fortune, který s kapelou debutuje na novince "Switch". Na albu se výrazně podepsal Guy Chambers, bývalý spolupracovník Robbieho Williamse, a deska samozřejmě obsahuje i pilotní hit "Pretty Vegas". Album je ke slyšení zde, kde je vidění i video k prvnímu singlu.
Eminem - Curtain Call: The Hits (Universal)
web / preview / psali jsme

Eminem - Curtains Call
Kolekce největších hitů nejprodávanějšího rappera všech dob. Obsahuje singly ze všech čtyř desek včetně "My Name Is", "The Real Slim Shady" nebo filmový hit "Lose Yourself" a také tři nové skladby - aktuální singl "When I'm Gone", "Shake That", "FACK" a jako bonus i živé provedení skladby "Stan" s Eltonem Johnem. Klipy ke všem skladbám jsou k vidění na Eminemově webové stránce včetně audia k "When I'm Gone" a zmíněného duetu "Stan".
Ja Rule - Exodus (Universal)
web / preview / psali jsme

Ja Rule - Exodus
"Exodus" je první hitový výběr úspěšného newyorského rappera s netradičně chraplavým hlasem. Album obsahuje devatenáct písní, samozřejmě hity jako "Holla, Holla," "Living It Up," "It's Murda" a "Clap Back" a také tři nové skladby. Jednou z nich je i "Wonderful", úspěšný duet s kolegyní Ashanti. Klip k aktuálnímu singlu "Exodus" je k vidění zde.


Tokio Hotel - Schrei (Universal)
web / preview / psali jsme

Tokio Hotel - Schrei
Německá teenagerská skupina Tokio Hotel je letošní největší senzací na německém trhu. Jejich singl "Durch Den Monsun" vedle německý žebříček dva týdny a debutové album "Schrei" se také prodává výborně. Dalším postupným cílem pro kapelu je trh ve střední Evropě a pak třeba i Británie. Kompletní album je ke slyšení na stránce kapely v sekci "Music".


Ashlee Simpson - I Am Me (Universal)
web / preview / psali jsme

Ashlee Simpson - I Am Me
Americká popová hvězdička Ashlee Simpson vydává své druhé album "I Am Me" i v Evropě, a to dva měsíce poté, co s ním dobyla americký žebříček. Na albu samozřejmě nechybí také aktuální singl "Boyfriend". Ukázky z desky stejně jako další informace najdete na oficiálních webových stránkách zpěvačky.


Dále vychází:
Ashanti - Collectables (Universal)
Rebekka Bakken - Is That You? (Universal)
Crazy Frog - Crazy Hits (Christmas Edition) (Warner)
Cristina Branco - Ulysses (Universal)
Frida - Frida The DVD (Universal)
Schnappi - Schnappi's Winerfest (Universal)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY