Nové desky pro 48. týden

27.11.2005 05:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

V pondělí se na pultech obchodů kromě jiných objeví nové desky od české r'n'b hvězdy Sámera Issy, anglických retro rockerů The Darkness, kolumbijské latino hvězdy Shakiry, remixové album Britney Spears, výběr hitů Bryana Adamse, debut Michala Hudčeka a DVD anglických rockových hvězd Kaiser Chiefs.
Pokud se v pondělí 28. listopadu vypravíte do nějakého hudebního obchodu, měli byste v nich najít tyto nové desky...

Sámer Issa - Break The Silence (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

Sámer Issa - Break The Silence
Druhé album úspěšného účastníka prvního ročníku SuperStar vychází přesně rok po "Busted", kterého se prodalo skoro padesát tisíc kusů. Deska se znovu nese v duchu módního r'n'b, když materiál mu dodali Ondřej Brzobohatý, DJ Wich nebo DJ Neo. Mezi hosty alba jsou americký DJ Big J, zpěvačka Victoria nebo kolegyně ze SuperStar Martina Balogová. První singl "Až zastavíme čas" je ke slyšení zde.
The Darkness - One Way Ticket To Hell... And Back (Warner)
web / preview / psali jsme

Darkness - One Way Ticket to Hell And Back
Britská retro-metalová senzace The Darkness se vrací s druhým albem, tři roky od úspěšného "Permission To Land". Nahráli ho v Londýně a Walesu, mixovali v Los Angeles, produkci obstaral Roy Thomas Baker (Queen, David Bowie, Rolling Stones). Album samozřejmě obsahuje i první singl "One Way Ticket", jenž dal desce název a který je ke slyšení zde. Klip je pak k vidění tady.


Shakira - Oral Fixation Vol. 2 (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

Shakira - Oral Fixation Vol. 2
Kolumbijská zpěvačka vydává pokračování španělsky zpívaného alba "Fijacion Oral", jeho anglicky zpívaný druhý díl. Dvě skladby z dílu jedna dostaly nové aranže, jinak je to album nového materiálu, na kterém se jako host představí třeba také kytarista Santana ("Illegal"). Produkce desky se ujal Rick Rubin a vychází také v dualdiscové verzi. Kompletní album je ke slyšení v sekci Music na jejím webu, kde je k vidění i klip k prvnímu singl "Don't Bother".
Michal Hudček - Zvláštní zprávy (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

Michal Hudček - Zvláštní zprávy
Album finalisty druhého ročníku Česko hledá SuperStar Michala Hudčeka vzniklo za produkční spolupráce s Michalem Davidem. Sám Hudček si napsal více než polovinu skladeb, jednu mu dodal právě Michal David. Pilotní singl "Závrať" otextoval Lou Fanánek Hagen, další čtyři skladby jsou v angličtině. Hudček desku podpoří na společném turné s Monikou Absolonovou a Damichi.


Bryan Adams - Anthology (Universal)
web / preview / psali jsme

Bryan Adams -  Anthology
Další kolekce největších hitů kanadské rockové hvězdy shrnuje jeho dvacet let dlouhou kariéru. Vychází v podobě dvou CD. Mezi třiceti třemi hity nechybí ani "(Everything I Do) I Do It For You" nebo "Please Forgive Me". Jako bonus na desku patří i tři nové skladby - "18 Til I Die" v živé verzi, "Not The Man" a nová nahrávka "So Far So Good". Američané pak navíc dostanou singl "When You're Gone" s poprvé zpívající Pamelou Anderson. Album vychází i v edici s bonusovým DVD, na kterém je zaznamenán jeho koncert v Lisabonu. Preview desky je ke slyšení na této e-kartě.
Britney Spears - Remixed (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

Britney Spears - Remixed
Album "Remixed" nabízí shrnutí nejlepších remixů skladeb Britney Spears. Kromě remixů, které už dříve vyšly na singlech, obsahuje výběr i jeden nový - "And Then We Kiss Remix" od Junkie XL, který vyjde i na singlu. Album také obsahuje remixy od Petera Rauhofera, Jacquesa Lu Conta (alias Stuarta Price), Jasona Nevinse nebo Davidsona Ospina.


Kaiser Chiefs - Enjoyment DVD (Universal)
web / preview / psali jsme

Kaiser Chiefs - Enjoyment DVD
Kaiser Chiefs loni debutovali albem "Employment". Deska se výborně prodává, už z ní vyšly čtyři hitové singly a svůj statut kapela potvrzuje vydáním DVD. Obsahuje hodinový záznam koncertu ze San Francisca, poloviční z Leedsu, několik minut z vystoupení na velkých letních festivalech, pět videoklipů a devadesátiminutový film o kapele.


Dále vychází:

4TET: 2nd (Panther)
Lucie Bílá - Muzikál Elixír života (EMI)
Katapult - Live DVD (EMI)
Leoš Mareš - Komplet 2001-2005 (Universal)
Pete Townshed - Live DVD (Universal)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY