Team zahájil turné k albu 'X'

07.11.2005 09:16 - Michal Koch | foto: facebook interpreta

Team X Tour 2005
© www.team-online.sk
Team, tradičně populární na obou březích řeky Moravy, nastartoval ve čtvrtek 3. listopadu své turné, nazvané podle zatím posledního řadového alba X Tour. První koncert se odehrál ve vyprodané plzeňské sportovní hale a podle svědků byla atmosféra vynikající. Zkoušky koncertního programu, které proběhly v říjnu, byly o to snažší, že celý program byl vlastně již jednou nazkoušen. "Je to pro nás tentokrát lehčí, protože repertoár, zvuk i světla jsme si nazkoušeli a připravili před půl rokem. Chceme, aby to opět byla radost a profesionalita. Zkrátka aby lidi na našich koncertech dostali pravý Team," nechal se slyšet klávesista Milan Dočekal.

Team na turné opět doplňuje již poměrně stálý host, klavírista Juraj Tatár. Pódiová sestava je zatím největší, jakou kdy Team na svých koncertech použil. Jistě zajímavé bude kromě obřího světelného parku a mohutné zvukové aparatury sledovat videoprojekce na velikém plátně, zabírajícím prostor nad celým pódiem. Kytarista Dušan Antalík: "Podle mě to bude naše nejlepší představení. Těžko si představit lepší vybavení, než máme nyní. Myslím, že kdo přijde a uvidí tuhle show, nebude litovat!"

Největším koncertem šňůry bude pražské vystoupení v T-Mobile Aréně v úterý 15. listopadu. Další koncerty turné se odehrají v těchto dnech a místech:

7.11. - Pardubice
9.11. - Ostrava
10.11. - Brno
11.11. - Zlín
13.11. - Jihlava
14.11. - České Budějovice
17.11. - Olomouc


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY