Oběti Katriny a Rity podpoří kompilace plná hvězd

19.10.2005 16:25 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Elton John N
© www.br-online.de
Na jedné straně hurikány Katrina a Rita napáchaly mnoho škody, na druhé však připomněly lidem fakt, že se bez sebe občas neobejdou, a přiměly je zase chvíli držet spolu. Také velká hudební vydavatelství se výjimečně rozhodla nepředhánět se a raději pomoci dobré věci, tedy vydat dvojdiskovou kompilaci "Hurricane Relief: Come Together Now", kterou chtějí dát najevo podporu i finančně pomoci obětem obou katastrof.

Půjde o kompilaci v pravdě hvězdnou. V tracklistu najdeme písně Eltona Johna, Lennyho Kravitze, Stinga či Jamese Browna. Krom všeobecně profláknutých hitů obsahuje také několik novinek, a sice píseň "Heart Of America", na níž se podíleli country zpěvačka Wynonna, producent, zpěvák a klávesista Michael McDonald a r'n'b hvězda Eric Benet, a "Come Together Now", pod kterou se podepsala také herečka Sharon Stone. Těšit se můžeme také na živé verze "Fix You" Coldplay, "I'm Still Standing" Eltona Johna a "Try Me" Jamese Browna, dále nikdy nevydanou píseň "I Believe" Barbary Streisand i singlovou coververzi Claptonovy "Tears In Heaven", jež je doslova nacpaná hvězdami: hudbu si vzali na paškál Velvet Revolver, o vokály se postarali mimo jiných Mary J. Blige, Rod Stewart, Gwen Stefani, Ozzy Osbourne, jeho dcera Kelly, Steven Tyler z Aerosmith, Phil Collins, Ringo Starr i Andrea Bocelli.

"Come Together Now" vyjde v půli listopadu. Tracklist zní prozatím takto: Coming Out Of The Dark / Always Tomorrow (Gloria Estefan), Try Me (James Brown), Any Other Day (Norah Jones, Wyclef Jean), I Believe (Barbra Streisand), The Great Mississippi Flood (Clint Black), Louisiana Bayou (Dave Matthews Band, Robert Randolph), Devotion (Earth, Wind & Fire), When The Saints Go Marching In (Kirk Whalum, Coolio), Heart So Heavy (John Mayer, Aaron Neville), City Beneath The Sea (Harry Connick Jr.), Do You Know What It Means To Miss New Orleans (Louis Armstrong), Come Together Now (Various Artists), Walking To New Orleans (Fats Domino), Fix You (Coldplay), Believe (Lenny Kravitz), Brothers (Neville Brothers), I Will Not Be Broken (Bonnie Raitt), Tears In Heaven (Various Artists), Love And Mercy (Brian Wilson), Heart Of America (Wynonna, Michael McDonald, Eric Benet), I'm Still Standing (Elton John), Moon Over Bourbon Street (Sting). Výsledný seznam by měl čítat kolem třiceti písní.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY