Podívejte se na klip Les Rythmes Digitales 'Jacques Your Body'

06.09.2005 15:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body
© facebook interpreta
Není to poprvé ani naposledy, co televizní reklama objevila zapadnutý singl a udělala z něj obrovský hit. V případě singlu "Jacques Your Body", který doprovází vynalézavou reklamu na nový typ jisté nejmenované značky automobilů, to je zcela zasloužený comeback.

Autor skladby se skrývá pod jménem Les Rythmes Digitales, ovšem stejně tak rád vystupuje pod jmény jako Zoot Woman, Jacques Lu Cont nebo Thin White Duke. Abychom vás nemátli, říkejme mu jménem, které má napsané v pasu - Stuart Price. Ano, je to stejný Price, se kterým Madonna nahrála své nejnovější album "Confession Of The Dancefloor", stejný Price, který remixoval singl The Killers "Mr. Brightside", a stejný Price za osm let starým singlem "Jacques Your Body (Make Me Sweat)". Brit žijící v Paříži s ním získal respekt v klubech, ale do žebříčků se nikdy nepodíval. To se mu povedlo až v září 2005, a to díky tančícím autům v reklamním spotu. Na singlu skladbu v novém club mixu doprovází remixy od projektů Switch a Full Intentio.

Videoklip "Jacques Your Body (Make Me Sweat)" si můžete pustit ve formátu Windows Media pro pomalejší a rychlejší připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY