27. srpna proběhne Summer Aquaparty

18.08.2005 08:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Summer Aquaparty N
© facebook interpreta
S koncem prázdnin končí také festivalová sezóna. Jedním s posledních letošních festivalů bude v sobotu 27. srpna akce s názvem Summer Aquaparty, která se koná na místě pro takovou veselici naprosto ideálním - Open Air Club Vostrov u Mnichova Hradiště.

No a když poslední prázdninový mejdan, tak pokud možno s co nejnadupanějším lineupem. Na pódiu se již od 13 hodin postupně vystřídají kapely Khoiba, Here, Nierika, Roe-Deer, Southpaw, Priessnitz, australští Loonaloop, Tata Bojs a Sunshine. Vzhledem ke kvalitě jednotlivých interpretů by se dalo mluvit o černém koni mezi letošními festivaly, navíc všichni zúčastnění i pořadatelé berou Summer Aquaparty jako mejdan na ukončení letošní letní sezóny, tudíž se můžeme těšit na skutečně výjímečné výkony, a to nejen na pódiu!

Více informací o Summer Aquaparty, přesný lineup a informace o areálu Vostrov najdete na adrese www.vostrov.cz, kde je také možné si objednat vstupenky za 250,- Kč. V den konání festivalu budou vstupenky na místě k mání za rovné tři stovky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY