Album OutKast na podzim, film v lednu

09.08.2005 08:42 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Outkast
© facebook interpreta
Nové album Outkast "10 The Hard Way" vyjde na podzim. Aktuální datum, ve kterém by se mělo octnout na pultech prodejen, je 16.října. Jen o čtyři měsíce později - v lednu - půjde do kin film "My Life in Idlewild", kde budou samozřejmě také hrát.

Album bude sloužit jako soundtrack k filmu, ale nepůjde o filmovou hudbu. Deska je prý už z 80 procent hotová a podobně jako u posledních dvou , Andre 3000 a Big Boi nenatáčí ve studiu společně, ale posílají si nedokončené skladby e-mailem. O tom, jaká deska bude zatím není známé vůbec nic a oba členové kapely zatím odmítají cokoliv potvrdit nebo vyvrátit. Nejsou ani ohlášeni žádní hosté, ačkoliv Big Boi prohlašoval, že by na desce rád viděl zpěvačky Anitu Baker, Sade nebo Kate Bush.

Další potěšující zpráva je, že Andre3000 a Big Boi mají dost energie na to, aby si mohli dovolit vydat ještě jedno album. Bude se pravděpodobně jmenovat "The Hard 10" a mělo by být vydáno do konce roku 2006. Big Boi navíc dokončuje vzpomínkové DVD, které bude mapovat dvanáct let OutKast.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY