Na festivalu Rock fór Churchil možná zahrají Killing Joke

12.07.2005 09:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kurtizány z 25. Avenue N
© Sony / BMG
Ve dnech 12. a 13.srpna se ve Vroutku (okres Louny) uskuteční 6. ročník festivalu Rock fór Churchil. Festival se po uplynulých úspěšných ročnících rozroste o další scénu, abychom tak mohli návštěvníkům nabídnout více hudebních, českých i zahraničních, chuťovek.

Představí se kapely Kurtizány z 25. Avenue, Hypnotix, Gaia Mesiah, Status Praesents, Wohnout, Jiří Schmitzer, B.S.P., Bára Basiková a Precedens, Krucipüsk, One Season Band, Už jsme doma, Sto zvířat,Gang Ala Basta, 100°C, Vilém Čok a Bajpas, Bow Waves, Glanc a letos i zahraniční formace Kava Kava (VB) a Mary Jane (GB). Po úspěšném koncertu na zimním festu je ještě v jednání kapela Killing Joke (VB).

Festival se zrodil před šesti lety na podporu kostela Svatého Jakuba většího z první poloviny 13.století. První tři roky se jednalo spíše o menší festival, kde vystupovaly převážně regionální kapely, návštěvnost dosahovala 300 lidí. Čtvrtým ročníkem se vše lámalo, festival se rozrostl i o zimní a v téhle chvíli se lze pochlubit, že v malé vesnici, jako je Vroutek, zahrají kapely na špičkovém podiu s profesionálním ozvučením a světelným parkem.

Další informace najdete na stránkách www.rfch.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY