Maximalistický Love Planet ohlásil další hvězdy

21.06.2005 14:32 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Jeff Mills N
© www.sinewaves.it
Hudební fajnšmekři jistě zaznamenali, že po dvouleté odmlce v Táboře opět proběhne festival opravdových muzikantských hvězd, mezi nimiž najdeme Nicka Cavea s kapelou The Bad Seeds, Apocalyptiku, Sisters Of Mercy, Stereo MCs či Sugarhill Gang. K už tak bohatému line-upu organizátoři této akce, která pod novým názvem Love Planet evidentně navazuje na dramaturgicky vyvedený Go Planet Roxy, slíbili další hosty.

Řeč je o celkem sedmi jménech. Prvními dvěma, kteří vystoupí na tzv. Talent stage, jsou němečtí Pelzig, v domácím prostředí slušně zajetí rockeři, neskrývající inspiraci kapelami typu The Cure, Trail Of Dead či Interpol, a I Am X, boční projekt člena britských Sneaker Pimps Chrise Cornera, jenž ostatně česká veřejnost zažila naživo už v květnu tohoto roku. Příznivce taneční scény potěší účast sešlosti Ralph Myerz & The Jack Herren Band, senzace norské danceové scény inspirované hlavně sedmdesátými léty, a dobře známého Brita Jeffa Millse, respektované postavy elektronické scény a jednoho z nejžádanějších DJs na světě. O Main stage se pak podělí německé kytarovky Slut a Sportfreunde Stiller a kanadští Skinny Puppy, zásadní těleso tvrdé elektronické scény osmdesátých a devadesátých let, které vloni po osmi letech vstalo z mrtvých, aby se vrátilo ve skvělé formě.

Love Planet proběhne 12. a 13. srpna na letišti táborského aeroklubu U Čápova dvora. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketpro za 890 korun, na místě budou o stovku dražší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY