Whitney Houston vydává své největší hity

16.05.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Whitney Houston
© SONICNET
Právě v těchto dnech se na trhu objevuje kolekce největších hitů Whitney Houston a to pod jednoduchým názvem "Whitney — The Greatest Hits". Kompilace sestává ze dvou CD, na kterých je zaznamenáno šestatřicet skladeb.

První disk, označený jako "Cool Down", obsahuje nejúspěšnější balady její kariéry včetně jedné z úplně prvních, "Saving All My Love for You" z roku 1985, až po ty nejnovější z poslední desky. Kromě již známých skladeb první disk obsahuje samozřejmě i novinky, po kterých se fanoušci pídí nejvíce. "Same Script, Different Cast" je duetem se zpěvačkou Deborah Cox a "Could I Have This Kiss Forever" zase s novou hvězdou, Enriquem Iglesiasem, a že v této skladbě je ta latina opravdu znát.

Na druhém CD jsou zaznamenány její hity v rychlejším tempu (například "I'm Every Woman") a taneční remixy. Už na konci dubna vyšla speciální remixová vinylová kolekce "Whitney - The Unreleased Mixes", kde se objevily i nové verze skladby "If I Told You That", původně z jejího posledního alba "My Love Is Your Love". Jedna je remixem a druhá zcela novou verzí, kterou s Whitney nazpíval George Michael, skladbu produkoval i Rodney Jerkins. Její největší hity obsahují ještě jednu novinku a to písničku "Fine".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY