SMS soutěž zve na koncert Mobyho v Aténách

04.06.2005 12:25 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Moby N
© nme.com
Pořadatel pražského koncertu Mobyho, který se koná 14. června v pražské Sazka Areně, připravil pro fanoušky celonárodní SMS soutěž o víkend pro dvě osoby v Aténách, spojený s návštěvou koncertu Mobyho. Soutěže se může od 30. května do 13. června zúčastnit kdokoli, komu bylo 18 let a odpoví pomocí sms na jednoduchou soutěžní otázku, která je zveřejněna na zvláštních internetových stránkách www.letzamobym.cz.

Samotný český koncert bude provázet další kolo soutěže. Každý divák, který vyplní před vstupem do Sazka Areny anketní kupón nebo zašle sms (podrobnosti budou zveřejněny před koncertem), může získat vstup na VIP after party v prostorách Lokomotiva baru. Zde se o zábavu postará DJ Evropy 2 Ivo Apfel a proběhne finální losování o druhý výlet pro dva na koncert Mobyho v Aténách.

Účastníci na after party se také stanou přímými svědky a účastníky natáčení vyhlášení momentu pravdy televizního pořadu "Balírna". Výhra zahrnuje vedle vstupenek na Mobyho koncert leteckou dopravu a ubytování. Vstupenky na koncert Mobyho v cenových kategoriích od 780,- do 1150,- Kč je možné zakoupit v přibližně sedmi tisících terminálech Sazky v celé České republice, jejich rezervace je možná také prostřednictvím internetových stránek www.sazkaticket.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY