Na United Islands Of Prague se bude soutěžit o nejlepší fotku

26.05.2005 13:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

United Islands Of Prague 2005 N
© facebook interpreta
Většina koncertů, festivalů i jiných hudebních akcí se i přes bez nadsázky masové rozšíření digitální fotografie vyznačuje ne zrovna přátelským přístupem k fotografování. Festival United Islands Of Prague 2005, kterým první červnový víkend ožije česká metropole, jde v tomto ohledu jinou cestou. Ve spolupráci s časopisem Digitální foto a serverem www.tiscali.cz se organizátoři rozhodli akci otevřít všem začínajícím i pokročilým fotografům. Od pátku 3. června až do neděle 5. června budou na třech pražských ostrovech mít možnost fotit velmi pestrou směsici 60 kapel z patnácti zemí.

Jedinou podmínkou zařazení snímku do soutěže je, aby byl pořízen na United Islands Of Prague 2005. Své fotografie mohou účastníci soutěže posílat na emailovou adresu foto@unitedislands.cz do 15. června. Vítězné fotografie budou uveřejněny v časopise Digitální foto a na festivalových stránkách www.unitedislands.cz. Na serveru ostrovy.tiscali.cz bude souběžně probíhat také čtenářská soutěž o nejlepší fotografii. Na tyto stránky již můžete posílat své fotografie z loňského ročníku.

Autoři vítězných snímků obou soutěží získají hodnotné ceny od vyhlašovatelů soutěže a jejich snímky budou součástí materiálů United Islands Of Prague 2006.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY