V Táboře po dvou letech opět vystoupí hudební smetánka

13.05.2005 08:14 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Nick Cave N
© www.mute.de
Už tomu budou dva roky, co se v Táboře uskutečnil jeden z nejlépe obsazených festivalů u nás, Go Planet Roxy. Tehdy mohl český fanoušek vidět na jeden zátah hvězdy jako Marilyn Manson, Moloko či Morcheeba. Ačkoli si vydobyl velmi slušné jméno, druhého ročníku se nedočkal - organizátoři jej zrušili s odvoláním na průtahy v jednání s klubem Roxy a nedostatečné finanční pokrytí. Nyní se ti samí lidé vrací s potěšující zprávou: 12. a 13. srpna se na letišti táborského aeroklubu U Čápova dvora uskuteční akce Love Planet, jež hodlá na kvalitní Go Planet Roxy volně navázat.

Dramaturgie slibuje silný zážitek. Multižánrové přehlídce budou vévodit Nick Cave & The Bad Seeds, Apocalyptica, Sisters Of Mercy, Stereo MCs, Sugarhill Gang a řada světových DJs, např. Roni Size a Adam Freeland. Chybět nebudou ani špičky domácí scény, mj. Tata Bojs, Wohnout, Moimir Papalescu & The Nihilists, Here, Sunshine, Ohm Square, Hypnotix, Indy & Wich, Peneři Strýčka Homeboye, Bow Wave, Pragounion či DJové Loutka & Tráva. Celkem přehlídka nabídne na stovku interpretů všech možných hudebních žánrů. Doprovodný program obstarají filmové projekce, divadelní scéna a sportovní aréna, kde proběhne řada turnajů, závodů a exhibic.

Vstupenky na Love Planet bude možné zakoupit v síti Ticketpro. Lístky na celý festival budou stát v předprodeji 890 korun, na místě pak o stovku více.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY