Elvis Gott Superstar pokřtí novinkové album

07.05.2005 15:49 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Elvis Gott Superstar - Neukázněný
© facebook interpreta
Plzeňská skupina Elvis Gott Superstar vydává v těchto dnech svoji třetí desku. Zařadila na ni tucet písní, pojmenovala ji "Neukázněný" a oproti dvěma předchozím ji prý učinila o poznání hutnější a rozmanitější.

"V některých písních skupina přidala jak na kytarách, tak na elektronice a dostává se tak někdy až na hranici únosnosti náporu všemožných zvuků a ruchů. Někde zůstává ve snové až relaxační poloze, jinde zní zase přímočaře, až vyloženě punkově," píše se na oficiálních stránkách EGS. Na repertoáru se coby skladatel poprvé podílel baskytarista Cotozza, texty zůstaly nadále starostí kytaristy a zpěváka Pavla Budka. Opět by se měly pohybovat v rozpětí od slovních hříček po "jakési chemické až mystické poblouznění". Jsou psány na nezvyklá témata, pročež mezi nimi najdeme například feministickou "Nejsem macho" či píseň "Porodní", jež popisuje nedávné zrození dcery jednoho ze členů kapely.

Elvis Gott Superstar album pokřtí 6. května v rodné Plzni, přesněji v Divadle pod lampou, kam si jako hosty pozvala dvanáct muzikantů plzeňských skupin. Nechybí mezi nimi kytarista Petr Hrabák z Mordor's Crazyhorses Gang, bývalý člen Požáru Mlýna Emil Hrubý, Pepa Bolan z Mandrage, Honza Vagner z kapely Gauneři, Tomáš Jirgl z M.Y. Music ani Luckas Krásný ze známějších Semtex.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY