S jarem začal předprodej lístků na Colours Of Ostrava

21.03.2005 15:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kryštof N
© Petr Hrubeš
V první jarní den, v pondělí 21. března, začíná předprodej vstupenek na hudební festival Colours Of Ostrava 2005. Jak vysvětluje Zlata Holušová, ředitelka festivalu, toto datum nebylo zvoleno úplně náhodně: "Přichází jaro, vše se stává barevnější a to je ten pravý okamžik, aby se ohlásily Colours. Lidé si mohou zpestřit svět díky vstupence na náš festival, který bude mít opět bohatý a různorodý program." Třídenní permanentky jsou v prodeji v síti Ticketpro a do 30. dubna stojí 450,- Kč.

Mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava se uskuteční již počtvrté druhý červencový víkend od 8. do 10. července 2005 v centru Ostravy v areálech výstaviště Černá louka a Slezskoostravského hradu. Festival opět během tří dnů nabídne na minimálně sedmi scénách široký výběr zahraničních a domácích kapel různých hudebních žánrů od rocku, přes world a dance music až po alternativní směry. V současné době jsou ze zahraničí potvrzeny mimo jiné britské formace Asian Dub Foundation a Fun-Da-Mental, nejlepší světová klezmer skupina The Klezmatics a kubánská kapela nominovaná na Grammy Septeto Nacional Ignacio Piňeiro.

Z českých kapel v první den vystoupí skupina Čechomor, která na jaře vydává novou desku a pro níž to bude vůbec první letošní koncert na Moravě. Potvrzeni jsou dále např. Monkey Business, Kryštof, Miro Žbirka, Dan Bárta s Illustratosphere, Umakart, Děda Mládek Illegal Band, Marián Varga a Moimir Papalescu & The Nihilists. K těmto kapelám přibudou další hvězdy světové i domácí hudby, velký prostor získají tentokrát hudebníci z Afriky. Celkově v Ostravě očekává přes 100 kapel a DJů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY