Poslechněte si 'Get Right' Jennifer Lopez

24.02.2005 14:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez - Get Right
© facebook interpreta
Dva roky trvalo zpěvačce, herečce a vděčnému objektu bulvárních zpravodajů Jennifer Lopez připravit album nového materiálu. Jak jste si na musicserver.cz mohli přečíst už v prosinci minulého roku, její v pořadí čtvrtá studiovka dostala název "Rebirth", vyjde poslední únorový den a v jejím bookletu najdeme v kolonce 'hosté' mimo jiné jména rapperů Fat Joea a Fabolouse či manžela Jennifer, Marca Anthonyho.

Prvním singlem je skladba "Get Right", kterou světu jako první představila už na Silvestra televizní stanice MTV, před pár dny dokonce dobyla vrchol britského žebříčku. Autorem písně je Rich Harrison, který je autorem loňského hitu Beyoncé Knowles "Crazy In Love", což je z klubově laděné, taneční "Get Right" znát (funkově laděné dechy, jednotvárný beat). K písni už Jennifer stihla natočit celkem tři videa. Jedno se odehrává v nightclubu, ve druhém účinkuje již zmiňovaný Fabolous a třetí se váže k All-Star Game americké NBA.

Píseň "Get Right" je k dispozici ve formátu Windows Media ve verzích pro pomalé a rychlé připojení, poslechnout si ji však můžete také ve formátu Real Media zde. Pokud vás zajímá také videoklip k písni, musíte se před jeho shlédnutím zaregistrovat, a sice zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY