Podívejte se na videoklip Apocalypticy 'Bittersweet'

18.02.2005 17:10 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Apocalyptica - Bittersweet
© facebook interpreta
Už tomu bude pár let, co Apocalyptica přestala vykrádat slavnější kapely a opravdu se postavila na vlastní nohy. Starému modelu, s nímž přišla v roce 1996, dala vale už na předchozím albu "Reflections", kde se poprvé spolehla pouze na svůj repertoár, řízné smyčce umocnila bicími a při výjimečných příležitostech obsadila nějaký ten vokál.

Že tento přístup budou Finové razit i v budoucnu, napovídá aktuální albová novinka "Apocalyptica", která opět nabízí původní materiál, využívá bicích a ve dvou případech - "Bittersweet" a "Life Burns!" - využila zpěvu. Obou jmenovaných skladeb se zúčastnili zpěváci Ville Valo (H.I.M.) a Lauri Ylönen (The Rasmus), obě zmiňované se později dočkaly klipové podoby. Obrázky k "Bittersweet" vám nyní nabízíme ke shlédnutí, třeba vás naladí na jejich koncerty 22. února v Ostravě (jako předkapela Rammstein) nebo 12. dubna v pražském divadle Archa.

Videoklip je k dispozici ve formátu Windows Media pro pomalé a rychlé připojení, stejně tak i ve formátu Real Media, opět ve verzi pomalé a rychlé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY