Vyhrajte 5 x CD VANILLA NINJA Traces Of Sadness / 5 x CD BLACK EYED PEAS Elephunk / 4 x vstup na GREGORIAN / 3 x singl LORDI Blood Red Sandman

14.02.2005 19:40 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Vanilla Ninja - Traces Of Sadness
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden, která proběhne ve spolupráci s vydavatelstvím B.M.S., je o debutové CD "Traces Of Sadness" estonského dívčího kvartetu Vanilla Ninja. Ten vznikl v létě 2002 a má ambice být tak trochu jinou umělou skupinou. Přestože v ČR je "Traces Of Sadness" novinkou, oficiálně vyšlo v červnu 2004 a například v sousedním Německu figurovalo mezi nejúspěšnějšími tituly a vyšlo z něj už pět singlů.

Do kvízu o 5 x CD Vanilla Ninja "Traces Of Sadness" vstoupíte tady.
Black Eyed Peas - Elephunk
© facebook interpreta
Druhá soutěž, pořádaná ve spolupráci s vydavatelstvím Universal, je o desku "Elephunk" populárních Black Eyed Peas. S touto deskou sklízí úspěch i v době, kdy fanoušci čekají na album nové, nazvané "Monkey Business". Nejnovějším zářezem na pažbě "Elephunk" jsou čtyři nominace Grammy. Kdo si tuto nahrávku zatím neměl možnost poslechnout, může soutěžit o jedno z pěti CD.

Do kvízu o 5 x CD Black Eyed Peas "Elephunk" vstoupíte tady.
Gregorian
© facebook interpreta
Třetí soutěž pro tento týden, kterou pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Warner Music a pořadatelskou agenturou 10:15 Promotion, je o čtyři vstupenky na koncert pěveckého sboru Gregorian v pražském Kongresovém centru. Živou podobu projektu tvoří osm vokalistů z Británie, kteří 2. března do České republiky přijedou představit novinkovou desku "The Dark Side". Svým potenciálním návštěvníkům Gregorian slibují živý hudební doprovod, taneční soubor a velkou výtvarnou scénu.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na Gregorian vstoupíte tady.
Lordi - Blood Red Sandman
© facebook interpreta
Poslední soutěž tohoto týdne pořádáme ve spolupráci s distribuční společností Panther. Je o singl "Blood Red Sandman" z novinkového alba finské kapely Lordi nazvaného "The Monster Show". Singl obsahuje hned tři skladby - "Blood Red Sandman", "Devil Is A Loser" a "Would You Love A Monsterman". Lordi debutovali v roce 2002, hrají melodický heavy-metal a v rodném Finsku momentálně patří k nejuznávanějším skupinám svého žánru.

Do kvízu o 3 x singl Lordi "Blood Red Sandman" vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek, u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY