DJové pomohou v brněnské Flédě Asii

27.01.2005 16:18 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fléda pro Asii plakát N
© facebook interpreta
Zcela jistě všichni víte o tragedii, která se stala 26. prosince v oblasti jihovýchodní Asie. O život přišlo více než dvě stě tisíc lidí a čtyři miliony obyvatel v oblasti včetně východního pobřeží Afriky bylo zasaženo na zdraví a majetku. O pomoc se snaží celý svět - spousty charitativních organizací, spolků, ale i firem a obyčejných lidí přispívají postiženým. A proto se Martin Gredner, Dave Fish a produkční tým klubu Fléda rozhodli zorganizovat party, jejíž výtěžek poputuje prostřednictvím nadace Adra obětem tsunami na Srí Lance.

Party se jmenuje Fléda pro Asii a jak z názvu vyplývá, uskuteční se v brněnské Flédě. Vše vypukne v pátek 4. února a vlastně všichni DJové, kteří se zúčastní této akce, jsou hlavními hvězdami bez ohledu na hrací čas, protože se vzdali svých honorářů ve prospěch akce. A na koho se tedy můžete na Flédě těšit? Vedle hlavního progressive/techhouse/elektro stage v duchu Progressive Zone si na své přijdou i fandové drum'n'bass. Line-up je opravdu skvostný - těmto jménům patří veliký dík a respekt:

Tomáš Haverlík (live), Michael Burian, Orbith, Dave Fish, Martin Gredner, Roman Hyde, Ian Blond, Javas, Southeast (live - Jergen + Hubiss), Luis, Lin-Hi, Sayko, X.morph, Soldik, Bluelighter, Romana, Chiastic.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY