Stáhněte si nový videoklip Decline

25.04.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Decline
© Decline.cz
Kapela Decline je pravděpodobně stále nejvíce známá svou minulostí, kdy vystupovali pod názvem Deep Decline a jejich repertoár tvořily převzaté skladby od The Cure a Depeche Mode. Mají však za sebou už i debutové album "Podzim" naplněné autorským materiálem a produkované Honzou Muchowem s menšími hity "To se ti zdá" a "Padajícím hvězdám".

Před několika dny kapela dotočila své druhé album, které se na trh dostane v první polovině května, ale rádiové vlny už nějaký ten
Decline - Den se otočí 1
© Music Server
pátek brázdí hitovka "Den se otočí" z pera producenta jejich novinky Tomáše Varteckého. Ten je mimochodem odpovědný i za několik písniček na albu Anny K., mezi nimiž nechybí ani "Nebe". "Den se otočí" je v současné době na prvním místě hitparády rádia Bonton a ani v hitparádě celé republiky si nevede špatně.

Decline - Den se otočí 2
© Music Server
Decline mají svůj pravidelně aktualizovaný web a nyní svým fanouškům nabízejí možnost stáhnout si i kompletní videoklip právě k jejich novému klipu, což v našich podmínkách přece jen není věc zcela obvyklá. Na klipu se pracovalo několik dnů a na výsledku je to poznat. Web Decline najdete zde, klip můžete stahovat přímo odtud. Má necelých 10 MB, je v mpegu a kvalita je docela dobrá. Pokud vám stačí přehrát si jej v realvideu, můžete tak učinit přímo na MusicServeru tady. Příjemné pokoukání.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY