Vyhrajte 3 x CD CHEMICAL BROTHERS Push The Button / 3 x CD JOJO JoJo / 2 x DVD singl ROBBIEHO WILLIAMSE Radio

23.01.2005 20:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Chemical Brothers - Push The Button
© facebook interpreta
První soutěž tohoto týdne, kterou pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, je o aktuální novinku Chemical Brothers "Push The Button", první řadovou desku DJského dua Rowlands - Simons po dlouhých třech letech. Nahrávka, která si vytyčila ambice postavit taneční scénu znovu na nohy, obsahuje jedenáct skladeb, včetně pilotního singlu "Galvanize".

Do kvízu o 3 x CD Chemical Brothers "Push The Button" vstoupíte tady.
JoJo - JoJo
© facebook interpreta
Druhá soutěž tohoto týdne, která proběhne ve spolupráci s vydavatelstvím Warner Music, je o CD "JoJo" čtrnáctilé zpěvačky Joanny Levesque. Tato mladičká intepretka, vystupující pod pseudonymem JoJo, je jedním z momentálních objevů americké r'n'b scény, kde na sebe upozornila jak eponymním debutem (singl "Leave (Get Out)" můžete znát z rádia), tak i "příliš provokativním oblékáním", za což byl její nahrávací label vzhledem k Joanninu věku několikrát kritizován.

Do kvízu o 3 x CD JoJo "JoJo" vstoupíte tady.
Robbie Williams - Radio
© facebook interpreta
Třetí soutěž, pořádaná ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, je o DVD singl "Radio" Robbieho Williamse (recenzi čtěte zde). Najdete na něm videoklip k písni "Radio", krátký dokument z jeho natáčení plus dvě audiostopy - písničku "1974" a titulní skladbu v remixu Grahama Masseyho z acid-housové formace 808 State.

Do kvízu o 2 x DVD singl Robbieho Williamse "Radio" vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY