Konzumní Hype sviští do trafik

28.12.2004 11:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hype 12/04
© facebook interpreta
Jako příloha opět film na DVD. "Sexy bestie". Film o tom, že gangsteři nechodí do důchodu a minulost se může člověku pěkně lepit na paty. "Sexy bestie" je celovečerním debutem režiséra Jonathana Glazera, který do té doby pracoval jako vyhledávaný klipový a reklamní tvůrce (Stella Artois, Guiness, Levi's, Radiohead, Massive Attack). Film je prosycen brilantními hereckými výkony, vybroušenými dialogy, emocemi, násilím a odlehčen černočerným humorem. Možná si při jeho sledování vzpomenete na snímky jako "Podfuck" Guye Ritchieho. Ben Kingsley si za svou roli odnesl nominaci na Oscara. Cenu pro nejlepšího herce získal například na MFF v Karlových Varech. Na Ghandího si při sledování jeho psychopatického zabijáka opravdu ani nevzpomenete.

Co najdete dále uvnitř magazínu Hype:

Royal Blood
Erwin Olaf je jedním z předních holandských fotografů. Vystavuje prakticky po celém světě a je bombardován cenami za svá díla. V konzumním čísle Hype se můžete potěšit jeho osobním vyrovnáním s bulvárem. Série Royal Blood spojuje historii, celebrity a krev!

U pokladny stál
Nákupní centra dávají neděli nový smysl. Na rozdíl od kostela se tu teď modlíme za lepší vohoz a dražší televizi.

Rychlejší než smrt
Dočkáme se zákazu reklamy na restaurace s rychlým občerstvením? Některé vlády již proti burgerům rozpoutaly podobnou válku jako proti cigaretám.

BlackBox
Jaké nerealizované projekty skrývají šuplíky předních českých designérů, se vydal zkoumat nanoru.

Sunset Bulvár
Jak žije jeden z nejvlivnější bulvárních žurnalistů v zemi? Hype je mu v patách!!! Máme všechny informace!!! Čtěte v naší bulvární příloze Fleš.

Goran Točevski: Jednoduchý život
Český Makedonec je jedním z mála domácích reklamních fotografů, kteří se prosadili v mezinárodním měřítku. Jak to chodí ve světové reklamě, se dozvíte v našem rozhovoru.

Pouta revolutions
Je seriál "Rodinná pouta" fraškou hodnou výsměchu, nebo revolucí v českých televizních dějinách?

Planeta s.r.o.
Životní styl, jaký jsme zvolili, nás zabije. Alespoň to tvrdí ekologičtí aktivisté. Jenže otázkou zůstává, jestli s tím lze vůbec něco udělat. A jestli nám to stojí za námahu.

Oční stopaři
Víme, jaké stránky si z našeho časopisu prohlížíte nejdřív, které rubriky notoricky ignorujete a kolik sekund průměrně strávíte četbou konkrétních článků. Dokážeme s jistotou určit, zda vás zaujal inzerovaný produkt na reklamní stránce. Díky oční kameře vám vidíme až do žaludku.

Dále...
JFK Reloaded / Flashmobbing / Ženy pro měny / Největší letecké katastrofy (28 monitor) / móda / film / hudba / knihy / výstavy

A ještě víc v konzumním speciálu lifestyle magazínu Hype.

www.ihype.cz


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY