Moimir Papalescu & The Nihilists pokřtí debut v Mecce

19.10.2004 08:30 - | foto: facebook interpreta

Moimir Papalescu & The Nihilists - plakát
© facebook interpreta
Připravte se na vlnu zvanou NewWavePunkElectroRock'n'Roll. Start připadá na 25. října, kdy konečně vyjde debutové album "Analogue Voodoo" kapely Moimir Papalescu & The Nihilists. Kdo ale nechce čekat, může přijít o tři dny dříve do pražské Meccy, kde se bude deska křtít. Jistěže se bude hlavně slavit, slavit, slavit, slavit a zase slavit. Šampaňské poteče proudem a pozvaní hudebníci zahrají vše od punku, přes new wave až po moderní elektro.

Kromě koncertu MP & The Nihilists bude lahůdkou vystoupení šarmantního a extravagantního šéfa berlínského vydavatelství Pale Music Steve Morella, jehož futuristický elektronický pop skvěle dokreslí slavnostní náladu celého večera. Pestrost večera doladí punkabilly kapela Gangnails, hrající ve stylu punkové legendy The Ramones, a samozřejmě tradiční residenti koncertů MP & The Nihilists - kraftwerkovský projekt Magnetik, retro 80’s DJ Neon Skeleton nebo moderní taneční elektro-techno v podání DJ Ixera.

Netradiční večírek a k tomu spousta zábavy, to dohromady znamená, že v pátek 22. října od osmi hodin se v Mecce nudit rozhodně nebudete.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY