Překvapení z tábora A Perfect Circle: chystá se třetí album

22.07.2004 12:44 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

A Perfect Circle
© facebook interpreta
Ač se to zdá s podivem, A Perfect Circle zřejmě vydají ještě letos novou desku. Pokud se zvěsti přiživené samotným Jamesem Maynardem Keenanem potvrdí, bude to jejich třetí studiová nahrávka. Lídr kapely totiž během svého vystoupení na charitativní akci Axis Of Justice prohlásil, že APC dělají na několika politických písních, které by měly na albu vyjít nejpozději v listopadu. Na tentýž měsíc je naplánováno také koncertní DVD a remixový výběr.

Převratnost informace spočívá především v tom, že to ještě není rok, co APC vyšlo druhé album "Thirteenth Step" a Keenan zrovna pověst hyperaktivního frontmana nemá. Navíc je údajně v plném proudu práce na jeho druhém (a slavnějším) projektu - Tool. Autor fansite APC naznačil, že by za urychlenou činností kapely mohla být snaha vymanit se ze smlouvy s vydavatelskou společností, která hovoří o třech albech...

O APC je a bude slyšet, i když nakonec třetí desku v listopadu nevydají. Kromě již zmíněného DVD a remixové kolekce se totiž objeví jejich písně na soundtracku k pokračování hororu "Resident Evil" a na těžkotonážní kompilaci MTV "Headbangers Ball Vol. II".

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY