Alison Goldfrapp v klipu k "NeverStop" oslavuje nekonečnost pozitivní mysli

15.04.2023 15:55 - Dan Hájek | foto: Mat Maitland / BMG

Ohledně nové kapitoly v kariéře Alison Goldfrapp, kterou bude deska "The Love Invention", jsou známé už téměř všechny detaily. Nejnověji na album láká hned úvodní track "NeverStop". Ten se nese ve středním tempu a dočkal se i minimalistického vizuálu.

O něj se opět postaral Mat Maitland ze studia Big Active. Společně s hudebnicí nechal za pomoci umělé inteligence vytvořit lehce repetitivní snímek, který si v nemalé míře bere inspiraci z poselství samotného textu písně. V něm se autorka snaží popsat pocity jakési nikdy nekončící radosti ze života prostřednictvím propojení vztahu zamilované dvojice s přírodou. Jednou z myšlenek je nenechat se zmást a zastrašit rozpory a složitostmi možných překážek na této cestě.

"NeverStop" je pozvolným předvojem celé kolekce, jež navazuje na zvukový design předchozích ochutnávek "So Hard So Hot", "Fever" a "Digging Deeper" (poslední dvě zmíněné však na nahrávce najdeme v albových verzích, které se budou odlišovat od již zveřejněných singlových editů). Deska "The Love Invention" bude spoluprací Alison s Richardem X, Jamesem Greenwoodem, Tobym Scottem a dalšími.

Do obchodů doputuje v pátek 12. května a přinese tuto jedenáctku songů: NeverStop, Love Invention, Digging Deeper Now, In Electric Blue, The Beat Divine, Fever, Hotel (Suite 23), Subterfuge, Gatto Gelato, So Hard So Hot, SLoFLo. Fyzicky vyjde na cédéčkách a různě zabarvených vinylech - vedle černé klasiky by měla být k dispozici i zelená a fialová varianta. Většinu si již nyní můžete objednat v našem e-shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY