Manowar míří do Česka, zahrají v Pardubicích a Brně

08.01.2023 16:13 - Jiří V. Matýsek | foto: WEA International

Fanoušci metalové legendy Manowar se opět dočkají jejího vystoupení v České republice. A to hned dvojitého. Kapela zahraje v úterý 24. ledna v enteria areně v Pardubicích a o dva dny později, tedy ve čtvrtek 26. ledna, v Hale Vodova v Brně. Přijíždí k nám v rámci turné s názvem "Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023". Vstupenky na oba koncerty jsou v prodeji v síti Ticketportal.

Nadcházející šňůra bude oslavou více než 40 let opravdového heavy metalu a bude vyloženě výroční. Americká skupina postavila aktuální setlist kolem zásadních desek "Battle Hymns", "Into Glory Ride", "The Triumph Of Steel", "Kings Of Metal" a "Warriors Of The World".

"Vyslyšeli jsme přání fanoušků z celého světa. Vážíme si jejich oddanosti a loajality a budeme se snažit hrát v co nejvíce zemích," nechal se slyšet frontman Joey DeMaio. "Nemůžeme v tuto chvíli vyhovět všem a jsme nadšeni, že máme příležitost přidat koncerty v České republice. Našim fanouškům v ostatních zemích vzkazujeme: Pracujeme na tom, abyste měli šanci vidět Manowar naživo co nejdříve také," dodal.

Pokud byste si před koncerty chtěli doplnit diskografii kapely, celou řadu cédéček a elpíček najdete v našem shopu.

V České republice celá tour začíná, poté Manovary čekají zastávky v Estonsku, Finsku, Švédsku, Dánsku, Německu, Nizozemí nebo Turecku. Jako kytarista doprovodí kapelu na všech koncertech známý Michael Angelo Batio.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY