Mr. Lovo ve středu pokřtí svou debutovou desku

20.09.2022 17:11 - Tisková zpráva | foto: Mr. Lovo

Pražské Café V lese ve středu 21. září přivítá formací Mr. Lovo, která tam pokřtí svou debutovou desku "Node". Speciálním hostem večera bude Moimir Papalescu.

Kapela vznikla v roce 2020, kdy se dala dohromady parta kamarádů, kteří se už nějakou dobu sami hudebně hledali. Vzniklá formace Mr. Lovo byla výsledkem jejich společné lásky k experimentu, improvizaci a otevřenému přístupu k hudební tvorbě. Od prvotních coververzí skladeb známých umělců z oblasti jazzrock / fusion a funk se dopracovali k vlastnímu tvůrčímu výrazu a začali skládat vlastní hudbu.

Pokud je posluchač zvídavý, čeká ho neobvyklý hudební zážitek. Barvitá hudební zákoutí se hemží hudebními hádankami, které Mr. Lovo pomáhá rozluštit s výsledkem, který ucho sice překvapí, ale naštěstí jen a jen milým, uvolňujícím a harmonickým rozuzlením. Přestože každý člen kapely představuje absolutně svébytnou tvůrčí sílu, všichni zapadají jako cihličky do mozaiky, kterou je tvář Mr. Lovo.

Po řadě koncertů nahrála skupina také live streamovaný koncert a v témže roce začala také spolupráce se společností Musicraft, u níž v březnu vyšel první singl "Ms. Lovo" a následně v květnu druhý singl "ASAP". Oba singly doprovázely originální videoklipy. V červnu téhož roku vydala skupina debutové album "Node". Design obalu v retro classic black and white jazz stylu má na svědomí Petr Krejzek alias Morten ze studia ReDesign, m.j. zakladatel kultovního magazínu Živel. Fotil Jiří Hroník (m.j. spolupráce s Björk).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY