Sohn doplnil detaily k chystané novince "Trust"

05.08.2022 17:02 - Dan Hájek | foto: Fource PR

Od vydání desky "Rennen" uplynulo pět let. V mezičase se Sohn přestěhoval do Katalánska a stal se zodpovědným otcem tří dětí. Jeho třetí řadovka "Trust", která vychází hned po prázdninách, tyto proměny reflektuje a nabídne mnohem otevřenější pohled na jeho vlastní tvorbu. Toph Taylor taktéž vyrazí na koncertní šňůru, jejíž pražská zastávka je naplánována na 12. září do smíchovského prostoru MeetFactory.

Album "Trust" vznikalo zejména v jeho novém bydlišti, na část nahrávacích sekvencí se však autor vrátil do Los Angeles, kde má stále spoustu nejenom hudebních přátel. A právě ty přizval na natáčení. Komunita, intimita, rodina a otevřenost se staly hlavními tématy připravované kolekce.

Jestliže pilotní singl "Figureskating, Neusiedlersee" pitvá muzikantovy vídeňské počátky, čerstvý kousek "Segre" (nesoucí jméno řeky ve Španělsku) již přibližuje hmatatelnou současnost. "Během posledních let, plných nesmírných změn a otřesů, nejen soukromých, jsem často sledoval řeku, která vede až k našemu horskému domovu. Tahle činnost mi pomohla se znovu soustředit," přibližuje Sohn. Doprovodné video k "Segre", na něž se můžete podívat níže, vytvořilo taneční duo LOOKATHINGSDIFFERENT.

Na digitálních platformách se "Trust" objeví 2. září a bude obsahovat těchto třináct skladeb: Start, Antigravity, Figureskating Neusiedlersee, MIA, I Won't, Riverbank, Life Behind Glass, Truce, Montardit, Segre, Station, Basis, Caravel. Kvůli přetrvávajícímu omezení výrobních kapacit bude nahrávka fyzicky k dispozici na cédéčkách a na červeně zabarveném vinylu až 4. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY