Andrea Kalousová vydala klip "Padám", ze kterého taky padáme...

27.07.2022 17:43 - Hana Bukáčková | foto: Martin Linhart

Někteří by se měli držet toho, co umějí, a neplést se jiným do řemesla. To platí i v tomto případě. Modelku Andreu Kalousovou jsem zaregistrovala již před pár lety v televizní show "Tvoje tvář má známý hlas", kde mě svojí účastí a tím, že zvládne zpívat známé hity, aniž by to byl propadák, překvapila.

Její první debutový singl a k tomu klip "Padám" je ovšem - budeme-li citovat text - tak trochu "Oh, shit". Producentsky se na něm podílel rapper Reginald. Písnička je o pár slovech, žádného Shakespeara ve verších opravdu nehledejte. Navíc Andrea nemá žádný výrazný hlas. Celkově je to takové ploché, nudné, obalené hezkým pozlátkem.

Klip vypadá jako z Hollywoodu, režíroval jej Martin Linhart. "Hlavní myšlenka je obsažena v textu singlu: 'Tenhle svět je crazy jak z filmu.' Všichni totiž někdy zažijeme situaci, která se nám zdá povědomá ze stříbrného plátna," vysvětluje interpretka, která si tak zkusila před kamerou role, o kterých sní mnohé ženy...

Snímek je parodií na řadu filmů - "Pretty Woman", "Spider-Man", "Kill Bill" anebo "Batman". Zpěvačka zde ztělesňuje kultovní hlavní hrdinku. Nechybějí zombíci a cvičme v rytme. "Zas padám, kam nemám," to je výňatek z textu a také jádro pudla. Víc asi netřeba dodávat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY