George Ezra se v únoru 2023 vrátí do Prahy

18.05.2022 10:30 - Tisková zpráva | foto: D Smack U

Držitel ceny BRIT Award a multiplatinový hudebník George Ezra se po téměř čtyřech letech vrátí do Prahy v rámci turné k novému albu "Gold Rush Kid", které vyjde 10. června 2022 a na CD i LP si ho můžete předobjednat v shopu musicserveru. Ezra vystoupí 21. února 2023 ve Sportovní hale FORTUNA v pražských Holešovicích. Předzvěstí dlouho očekávané novinky je čerstvý singl "Green Green Grass", který ihned po vydání zamířil na přední příčky britského žebříčku. Vstupenky budou v prodeji od pátku 20. května 10:00 na GoOut.cz a v síti Ticketportal ve dvou kategoriích: stání 1 090 Kč + poplatky a sezení 1 290 Kč + poplatky. V prodeji bude také limitované množství VIP vstupenek za 2 590 Kč + poplatky, které obsahují sezení na prémiových místech, exkluzivní VIP plakát podepsaný Georgem Ezrou a památeční VIP laminát se šňůrkou.

Singl "Green Green Grass" vychází po prvním euforickém singlu "Anyone For You", který se dostal až na první místo v UK radio chart. "Další neukojitelná hitovka," popsal singl The Guardian. "Slaďounká popová pecka, která jeho úspěch vykopne ještě výš," hodnotí DYI a The Times přidaly: "Refrén pro zpěvy publika v halách ohlašuje klasického Ezru." O velkém úspěchu singlu svědčí i momentálně třetí místo v UK radio chart.

"Kluk zlaté horečky? To jsem já," říká George o názvu nového dvanáctipísničkového alba "Gold Rush Kid!, které spatří světlo světa už 10. června. Po svých dvou veleúspěšných deskách - "Wanted On Voyage" (2014) a "Staying At Tamara’s" (2018)- která obě dosáhla na špičku žebříčků v Británii a celosvětově prodala miliony nosičů, nastal čas vrátit se k srdci a krbu a složit v Londýně album produkované společně s dlouhodobým spolupracovníkem Joelem Pottem.

Spolu s oznámením turné George navázal partnerství s YouTube Music, aby se stal jejich Partnerem pro udržitelnost pro rok 2022. V rámci partnerství podpořili The National Trust, který se snaží zabránit ničení přírody a snížit dopady změny klimatu sázením stromů a obnovou krajiny. V rámci partnerství bude vysazeno 17 tisíc stromů po celé Velké Británii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY