Co je nového na shopu musicserveru? Depeche Mode, Jack White, Calin, Gott, Brichta...

19.04.2022 10:42 - Redakce | foto: musicserver.cz

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že jsme v rámci společnosti Smile Music spustili po boku rockového a metalového Sparkshopu také shop musicserveru, v němž si můžete koupit CD, LP či oblečení a další hudební merch. Pokud by vás zajímalo, co za novinky jsme v minulých dnech přidali, tady nabízíme krátký přehled.

Depeche Mode - Exciter Box Set
© Sony Music
Skalní fanoušky Depeche Mode určitě potěší předobjednávka na 8LP box s 12palcovými singly z éry alba "Exciter", k nim jsme do nabídky přihodili i několik triček s motivy této legendární kapely. Příznivci Nirvany a gramofonu by doma určitě rádi měli jejich desku "Nevermind" se spoustou bonusů na 8LP a jednom SP, ti s velkou trpělivostí si mohou obaly jejich desek pořídit i jako 500dílkové puzzle. Z předobjednávek reedice pak je třeba upozornit i na nádherné provedení nahrávky "Older" George Michaela v osmidiskovém provedení či alespoň na dvou vinylech.

Aleš Brichta - Ztráty a nálezy
© Aleš Brichta
Doplnili jsme také sekci hudebních knížek, v níž si nyní můžete koupit nejen třeba publikaci "Gott - Československý příběh" Pavla Klusáka, která byla právě oceněna jako Kniha roku v literární ceně Magnesia Litera, ale i biografie Aleše Brichty, Roba Halforda či Bruce Dickinsona z Iron Maiden.

Z nových hudebních titulů najdete na shopu musicserveru třeba i aktuální Album týdne, tedy "Fear Of The Dawn" Jacka Whitea na CD či černém a modrém vinylu, novinku "Generace" domácích Jamaron, CD i 2LP "Zpívat se nepřestane / To nejlepší" Spirituál kvintetu nebo konečně na CD i druhou desku "Popstar" streamovacího vítěze Calina.

To je samozřejmě pouze stručný výtah z novinek v shopu, prozkoumávat a dělat si hudební radost můžete i s mnoha dalšími novinkami. Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň i musicserver? Nakupujte na shop.musicserver.cz!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY