J Balvin a Ed Sheeran si udělali radost dvěma společnými písničkami

29.03.2022 13:51 - Honza Balušek | foto: Gaby Deimeke

Vypadá to, že Ed Sheeran si chce trošku rozšířit fanouškovskou základnu o latinskoamerické a obecně španělsky mluvící fanoušky. Nejprve nazpíval rozverný duet "Bam Bam" s Camilou Cabello, nyní dal dohromady hned dva společné songy s J Balvinem. Jmenují se "Sigue" a "Forever My Love".

Zatímco s bývalou láskou Shawna Mendese ještě zpíval anglicky, obě novinky už zvládl bez problémů španělsky. Sice by to mohlo vypadat, že se jedná opravdu hlavně o snahu manažerů proslavit oba interprety mimo jejich fanouškovské tábory, podle Sheerana šlo ale o náhodu. Jednou se prý potkali v posilovně v New Yorku. "Bylo to brzy ráno a byli jsme tam jen já a on. Poznal jsem jeho hlas, když telefonoval, takže jsem prostě přišel a řekl ahoj," vysvětlil Sheeran. "Povídali jsme si tak dlouho, že jsme skončili na obědě a pak na odpoledním čaji. Pak jsme se prostě stali kamarády, kteří si povídali bez přestání," pokračoval.

Kamarádství nakonec přerostlo i ve studivou spolupráci, během níž chtěli vzájemně poznat své hudební světy. Hlavním singlem je reggaetonová pecka "Sigue", již doplňuje barevný party klip. Oproti tomu černobílý snímek k "Forever My Love" zachycuje vážené umělce ve studiu, kterak tuto intimní baladu hrají na akustické kytary. Obě písničky jsou sice fajn, ale mezi nejlepší kousky v diskografiích obou zpěváků se spíše nezařadí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY