Florence + The Machine v klipu natočeném v Kyjevě tvrdí, že nebe je tady

09.03.2022 17:20 - Honza Balušek | foto: Universal Music

O nové desce Florence + The Machine sice prozatím nepadlo ani slovo, dá se však očekávat, že od jejího vydání nás dělí maximálně pár desítek dnů. Sotva dva týdny starý singl a videoklip "King" totiž nyní doplnila další novinka nazvaná "Heaven Is Here".

A zatímco pilotní kus je typickou velkolepou skladbou, které Florence (a spol.) umí jak na běžícím páse, druhý song se v mnohém liší. Trvá sice jen dvě minuty, ale je až neskutečně intenzivní, nejen díky jejímu zpěvu, ale také díky velmi střídmým aranžím. " 'Heaven Is Here‘ byla první píseň, kterou jsem napsala v lockdownu po dlouhé době, kdy jsem se nemohla dostat do studia. Chtěla jsem vytvořit něco monstrózního. A tento výkřik radosti, vzteku a smutku byla první věc, která ze mě vyšla," prohlásila o jeho vzniku.

Jednoduchý taneční videoklip byl stejně jako ten ke skladbě "King" natočen v listopadu minulého roku v Kyjevě. Florence při jeho zveřejnění doplnila, že dvě z doprovodných tanečnic, Maryne a Anastasiia, se v současné době schovávají v krytech. Snad to pro ně dopadne dobře a objeví se třeba i na plánovaných koncertech Florence + The Machine.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY