Nové desky 9/2022 - od Stereophonics přes Dipla po Sabaton

09.03.2022 08:00 - Tomáš Parkan | foto: Stereophonics

O něco žánrově pestřejší jsou tentokrát hudební novinky. Potkali se rockoví Stereophonics, metaloví Sabaton, roztančený Diplo, countryová Dolly Parton, indiefolkoví The Weather Station, symfoničtí rockeři Marillion, indierockeři Band Of Horses, rappeři Kojey Radical a Stromae nebo indiepopová Léon.
V pátek 4. března vyšly tyto nové tituly:

Stereophonics - Oochya!
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Stereophonics - Oochya!
"Oochya!" je název dvanácté řadovky velšských rockerů Stereophonics. Co se na počátku poslechu mohlo zdát jasné, na jeho konci není - i takto by se dal specifikovat vývoj nové kolekce, která měla původně být sbírkou vybraných hitů ke dvacátému pátému výročí vzniku kapely. Ale přehrabování v archivech dalo impuls a základ k tvorbě věcí nových. A tak na kostrách nalezených demíček vznikly zcela nové písně. Těch je rovných patnáct, což je požehnaný počet a může být i opravdovou oslavou zmíněného výročí. Jako předvoj alba vyšla hned trojice singlů, které si můžete pustit na YouTube profilu formace.


The Weather Station - How Is It That I Should Look At The Stars
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk

The Weather Station - How Is It That I Should Look At The Stars
Pouhý rok po vydání ceněné desky "Ignorance" se kanadská folková formace The Weather Station vrací s jejím - jak uvedla frontwoman skupiny Tamara Lindeman - protějškem. Dle jejích slov je deset čerstvých songů ve vztahu k těm loňským "takový měsíc ke svému slunci" a celé dílo má být "tichým, zvláštním albem balad". Příznivci už znají videoklipy ke dvěma těmto baladám - "Endless Time" a "To Talk About" -, tento týden k nim přibyl oficiální vizualizér k otvíráku "Marsh". Na zasněnou pouť se můžete vydat prostřednictvím YouTube profilu kapely.


Diplo - Diplo
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: EDM

Diplo - Diplo
Americký DJ, skladatel a producent Thomas Wesley Pentz, kterého všichni znají pod jménem Diplo, se vrací po dvou letech se čtvrtou sólovkou. Se jménem si hlavu nelámal a pojmenoval ji po sobě. Připravil na ni celkem čtrnáct skladeb, na nichž s ním spolupracovala fůra hostů. Vedle sebe se tu tak potkali třeba Miguel, Amtrac, Leon Bridges, RY X, Elderbrook, Paul Woolford, Busta Rhymes, Lil Yachty, Damian Lazarus, Jungle, TSHA, Kareen Lomax, AlunaGeorge, WhoMadeWho nebo Seth Troxler s Desire. Fanoušci taneční hudby by už měli podupávat na Diplově YouTube profilu.


Sabaton - War To End All Wars
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Sabaton - War To End All Wars
Když osazenstvo Sabaton začalo tvořit desku "War To End All Wars", nemělo asi ani tušení, do jak aktuální doby ji zasadí. Jedenáctka čerstvých songů se totiž zaobírá tématem první světové války. Z rádií můžete znát singly "Soldier Of Heaven", "Christmas Truce" či nejaktuálnější "The Unkillable Soldier". Jak se vám líbí? O svůj názor se s námi nezapomeňte podělit v komentářích pod článkem.


Band Of Horses - Things Are Great
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Band Of Horses - Things Are Great
Neobvykle dlouho, bezmála šest let, si museli počkat fanoušci Band Of Horses na album "Things Are Great". Následovníka předchozí desky "Why Are You OK", kterou nám američtí indie rockeři přijeli představit také do Prahy, naplnili desítkou písniček. Na jejich produkci se společně s frontmanem Benjaminem Bridwellem podílel také méně známý americký hudebník Wolfgang Zimmermann, jenž na předchůdci působil jako zvukový inženýr a posléze se podílel na deskách Susto nebo BNQT. První singly sdílí kvintet na svém YouTube.


EP a minialba

  • RZA And DJ Scratch - Saturday Afternoon Kung Fu Theater
    Celkem sedm kousků si pro fanoušky rapu připravili člen Wu-Tang Clan a oceňovaný producent, jehož služeb v minulosti využili EPMD, Q-Tip nebo Busta Rhymes. Co společnými silami vytvořili, zjistíte na YouTube.
  • Smoke DZA - Driplomatic Immunity
    O jednu skladbu byl štědřejší rapper z New Yorku, který si na pomoc přivolal ještě dva další kolegy - Nym Lo a 183rd. V jednom tracku jim dále vypomohl ještě Rome Streetz. Vydáním minialba žije autorovo YouTube.
  • The Accidentals - Time Out Session #2
    Po necelém roce vyplněném vydáním čtvrtého alba "Vessel" vydává americké trio druhý díl své "Time Out Session". Šest akusticky pojatých písní opět vytvářeli s dalšími skladatelkami, jako jsou třeba Kim Richey, Maia Sharp a Beth Nielsen Chapman, jejichž songy hrají například Brooks&Dunn, Trisha Yearwood, Elton John, Martina McBride, Cher nebo Bonnie Raitt. Výsledek uslyšíte na bandcampu.
  • Benee - Lychee
    Novozélandská zpěvačka kombinující alternativní pop s r'n'b se po vydání debutu "Hey U X" ve své domovině stala velkou hvězdou, a jak naznačil i úspěch na MTV Europe Music Awards, začíná se jí dařit také na starém kontinentu. Nyní se připomíná sedmičkou novinek, o jejichž produkci se postarali Greg Kurstin, Kenny Beats, Josh Fountain a Rostam. Najdete je na jejím YouTube.
  • The Dead South - Easy Listening For Jerks Pts 1 & 2
    Rovnou dvě EP v jeden den vydala kanadská folk-bluegrassová formace, která se naposledy připomněla vloni živákem "Servered Live". Na prvním z nich ztvárnila žánrové klasiky jako "You Are My Sunshine", "Keep On The Sunny Side" nebo "Matterhorn", na druhém pak předělala skladby The Doors, System Of A Down, Cold War Kids a The Misfits. Všechny sdílí na svém bandcampu.
  • Madi Diaz - Same History, New Feelings
    Čtyři kousky z loňského alba "History Of A Feeling" se rozhodla nově nahrát americká pop-folková písničkářka z LA. Na pomoc jí navíc přispěchaly ještě její kolegyně Waxahatchee, Natalie Hemby, Courtney Marie Andrews a Angel Olsen. Výsledek sdílí na svém bandcampu.

Dále stojí za pozornost:
Vio-lence - Let The World Burn: návrat amerických thrashmetalistů po devatenácti letech
Lone - Natural Aerials: anglický mix elektroniky, ambientu, raveu, housu a techna
David Åhlén - Watch And Pray: pět neoklasických skladeb houslisty, který se podílel i na deskách The Cardigans
Jordan Rakei - Bruises: australský hudebník (známý také jako Dan Kye) kombinující soul a r'n'b s kapkou alternativy


Dolly Parton - Run Rose Run
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country / bluegrass

Dolly Parton - Run Rose Run
Po vánočním albu "A Holly Dolly Christmas" z roku 2020 se Dolly Parton na "Run Rose Run" vrací se svým klasickým pojetím country, ačkoli o zcela obyčejnou nahrávku nejde. Pojí se s knihou, kterou americká zpěvačka napsala společně se spisovatelem Jamesem Pattersonem, jehož novely vycházejí i u nás. Dvanáct písniček si složila sama a o produkci se podělila s Richardem Dennisonem a Tomem Rutledgem. Prvního jmenovaného na nahrávce dokonce uslyšíme, k němu se dále připojili Ben Haggard a Joe Nichols. Nejen tyto duety jsou na a YouTube zpěvačky.


Marillion - An Hour Before It's Dark
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Marillion - An Hour Before It's Dark
Britští progrockoví veteráni Marillion vydávají své devatenácté album pojmenované "An Hour Before It's Dark". A jestliže jejich předchozí nahrávka z roku 2016 "FEAR (Fuck Everyone And Run)" si brala na paškál situaci po referendu o brexitu a nastavovala temné zrcadlo britství , její následovník není o nic méně kritická. Šest skladeb, které obsahují další podsekce (celkem osmnáct položek v tracklistu) vykresluje situaci kolem pandemie a postojů nejenom jednotlivců, ale i části společnosti. Zároveň je poctou Leonardu Cohenovi či připomínku chudoby v Sierra Leone. Dle kritiků má nahrávka nakročena k tomu stát se vůbec nejlepším počinem Marillion. Na pilotní singl "Murder Machines" či promo upoutávku se můžete podívat na YouTube profilu formace.


Stromae - Multitudes
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: francouzský pop / rap / world music

Stromae - Multitudes
Už je to skoro třináct let, co Stromae dobyl Evropu svým hitem "Alors on danse" a následným debutem "Cheese". Tři roky poté jsme se dočkali druhé desky "Racine carrée", ovšem pak se belgický hudebník, rapper, skladatel a producent mírně vytratil ze scény. Vrátil se loni, kdy ve Francii bodoval singlem "Santé", který předznamenal jeho třetí album "Multitudes". Nyní se fanoušci jeho mixu francouzského popu, rapu, taneční hudby a world music dočkali a těšit se mohou na dvanáct tracků, z nichž podstatnou část naleznou na jeho YouTube profilu.


Mike Campbell & The Dirty Knobs - External Combustion
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Mike Campbell & Dirty Knobs - External Combustion
Mike Campbell & The Dirty Knobs navazují svou druhou řadovkou "External Combustion" na dva roky starý debut "Wreckless Abandon". Její vydání je i důkazem toho, že Campbell nechce nést nálepku někoho, kdo hrál s někým slavným. Ani po více než padesáti letech v hudební branži, během nichž si díky spolupráci s Tomem Pettym & The Heartbreakers vydobyl status legendárního kytaristy, není Mike unavený a nadále do světa vypouští nové songy. S The Dirty Knobs jej spojuje dvacet let spolupráce a na nahrávce, která vysílá do světa jedenáct energických kousků, je sehranost opravdu znát. To nakonec můžete posoudit na YouTube.


Tip týdne

Léon - Circles
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Léon - Circles
Švédská indiepopová zpěvačka Lotta Lindgren aka Léon nás zaujala jak svým eponymním debutem, tak jeho nástupcem "Apart". Invence má zřejmě na rozdávání, protože po roce a půl je tu už se třetí deskou "Circles" a celkem jedenácti písničkami. Na jejich produkci a vzniku vůbec se podílel Martin Stilling, který má prsty v nahrávkách Santigold, Charli XCX, Sigrid, Winony Oak nebo Alessie Cary. Co vytvořili společně s Léon, zjistíte na jejím YouTube.


Crowbar - Zero & Below
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: sludge metal

Crowbar - Zero & Below
Milovníky sludge metalu čeká tento týden novinka od formace Crowbar. Na desku s titulem "Zero And Below" kapela upozornila pilotním singlem "Chemical Godz", jehož produkci (stejně jako celého alba) dostal na starost Duane Simoneaux. Sami muzikanti nahrávku charakterizují jako "oldschoolovou, vyváženou rezonujícími melodiemi a neskutečně vyspělým zvukem" Posuďte sami a vychutnejte si ukázku v podobě klipu k jedné z čerstvých skladeb "Bleeding From Every Hole".


The Flower Kings - By Royal Decree
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

The Flower Kings - By Royal Decree
Švédské prog-rockové legendy The Flower Kings se vracejí s kolekcí "By Royal Decree". V posledních dvou letech se prakticky nekonalo žádné turné, takže se kapela mohla soustředit na natáčení nového materiálu, stejně jako recenzování věcí, které zůstaly na podlaze střižny z předchozích zkoušek a sessions. Zpěvák a kytarista Roine Stolt popisuje: "Bylo skvělé se ponořit do toho starého ostrova pokladů zapomenuté hudby. Toto album je cestou celou mojí skladatelskou historií." Další významnou změnou je návrat zakládajícího člena Michaela Stolta, který po více než dvou desetiletích opět přispěl basou a zpěvem. O tom, že to bude cestování náročné, svědčí i fakt, že si pro své posluchače kapela připravila oceán hudby na 3LP + 2CD, což představuje osmnáct progrockových kompozic o celkové délce devadesáti čtyř minut. Ukázky naleznete na YouTube.


Kojey Radical - Reason To Smile
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: grime / progresivní rap / britský hip hop

Kojey Radical - Reason To Smile
Po čtyřech ípíčkách konečně vydává své debutové album britský rapper Kojey Radical. Pojmenoval ho "Reason To Smile" a do patnácti skladeb si pozval fůru hostů. Jeho mix grimeu a progresivního rapu tak vyšperkovali Tiana Major9, Masego, Cashh, Kelis, Lex Armor, Knucks, Wretch 32, Shakka, Ego Ella May, Shae Universe a Rexx Life Raj. Čím si Kojey zasloužil tři nominace na MOBO Awards, zkoumejte na jeho YouTube.


Cécile McLorin Salvant - Ghost Song
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Cécile McLorin Salvant - Ghost Song
Americká jazzová zpěvačka a držitelka tří cen Grammy Cécile McLorin Salvant se s albem "Ghost Songs" stala další hvězdou vydavatelství Nonesuch a právě na YouTube profilu tohoto labelu můžete posoudit, jaké bude mít ambice v případě dvanácti skladeb, které pro letošní novinku nahrála. Mezi vlastní kousky zařadila například i tradicionál "Unquiet Grave" a tři coververze - Stingovu "Until", "Wuthering Heights" Kate Bush a "No Love Dying" Gregoryho Portera namixovanou s "Optimistic Voices" z "Čaroděje ze země Oz".


Vážná hudba

  • Daniel Hope - America
    Jak napovídá název alba, rozhodl se houslista trvale žijící v Berlíně věnovat Novému světu a jeho autorům. Společně se svým Zürcher Kammerorchestrem a Marcus Roberts Triem tak nahrál dvaadvacet skladeb, jejichž autory jsou Leonard Bernstein, Sam Cooke, Aaron Copland, Duke Ellington, George Gershwin, Florence Price, Samuel A. Ward a Kurt Weill. Jejich ukázky naleznete na stránkách Deutsche Grammophon.
  • Yo-Yo Ma, Leonidas Kavakos & Emanuel Ax - Beethoven For Three / Symphonies Nos 2 And 5
    Známý americký cellista Yo-Yo Ma se pro natočení osmi Beethovenových skladeb rozhodl spojit se svým kolegou, klavíristou Emanuelem Axem, s nímž na přelomu osmdesátých a devadesátých let sesbíral pět cen Grammy. Do tria je dále ještě doplnil řecký houslista Leonidas Kavakos a výsledek jejich snah uslyšíte v e-shopu Presto Classical.
  • Jean Rondeau - J. S. Bach: Goldberg Variations
    Naopak francouzský cembalista Jean Rondeau se v případě "Goldberových variací" Johanna Sebastiana Bacha rozhodl, že si vystačí sám. Ukázky zpracování všech dvaatřiceti kompozic nabízí taktéž e-shop Presto Classical.


V krátkosti

  • Nilüfer Yanya - Painless
    Třetí album vydává anglická zpěvačka, jejíž kořeny sahají do Barbadosu, Irska a Turecka. Tucet songů opět nasměrovala na pomezí indie a alternativního rocku a vy je uslyšíte na bandcampu.
  • Telefís - a hAon
    Duo, v němž se sešli irští hudebníci Cathal Coughlan z kapel Microdisney a The Fatima Mansions a známý producent Jacknife Lee, v jehož portfoliu najdete hvězdy jako U2, The Killers, Taylor Swift, R.E.M. nebo Snow Patrol, konečně po několika odkladech vydává svůj debut. Poslouchejte na bandcampu.
  • Bob Moses - The Silence In Between
    Po čtyřech letech vyplněných ípíčky, živákem a albem remixů se vrací cenou Grammy oceněné kanadské elektronické duo aktuálně působící v New Yorku s novou deskou. Příznivci se mohou těšit na deset skladeb, k poslechu jsou na YouTube.
  • Mike Block - Machines That Fly
    Americký cellista, zpěvák, skladatel a aranžér, který si zahrál s hudebníky různých žánrů jako Yo-Yo Ma, Bobby McFerrin, Lenny Kravitz, Shakira, The National, Joe Zawinul nebo Alison Krauss, se ve své vlastní tvorbě pohybuje na pomezí vážné hudby, folku, popu a world music. Ověřit si to můžete i v případě desítky čerstvých kusů, které sdílí na svém bandcampu.
  • Melissa Aldana - 12 Stars
    Osm původních kompozic připravila pro své první album pod hlavičkou legendárního labelu Blue Note chilská jazzová saxofonistka, známá i návštěvníkům evropských festivalů. Své obvyklé trio rozšířila na kvintet, a jak to zní, zjistíte na YouTube.
  • Peach Pit - From 2 To 3
    Ke svému třetímu albu se propracoval kanadský indierockový kvartet, který svůj styl občas popisuje také jako žvýkačkový rock nebo smutný pop. Na YouTube si můžete poslechnout, jak zní jedenáctka letošních novinek.
  • The Cool Kids - Before Shit Got Weird
    Americké rapové duo se vrací po dvou letech a pro svoji čtvrtou desku stihlo nachystat hned jednadvacet tracků. Nechybí v nich samozřejmě spousta hostů, jako například Chance The Rapper, 6lack, A-Trak, JID, Gabby!, Key!, Nikki Sweets, G Dott nebo Larry June. Vydáním žije YouTube dvojice.
  • Cloud Cult - Metamorphosis
    Po dlouhých šesti letech se s novou deskou vrací experimentální formace z Minnesoty, která na počátku tisíciletí soupeřila na místních hudebních cenách i s Princem. Zda podobně zaujme i dvanácti letošními songy, zjistíte na bandcampu.
  • Guided By Voices - Crystal Nuns Cathedral
    Neuvěřitelné pořadové číslo třicet pět nese novinka s názvem "Crystal Nuns Cathedral" amerických indie rockerů. Tucet písní má být podle kapely prohlášením, výzvou, památníkem, ale též voláním do zbraně. Tím může být i první singl "Excited Ones", který si můžete poslechnout na YouTube kanálu uskupení.
  • El Ten Eleven - New Year’S Eve
    Během dvaceti let vydali El Ten Eleven jedenáct alb. To letošní je pokračováním v redefinování potenciálu baskytary a bicích. S arzenálem pedálů, labyrintovými aranžemi a obratným využitím loopingu vytvářejí Kristian Dunn (baskytara) a Tim Fogarty (bicí) dvoučlenné symfonie. Část ze šestiskladbového díla si jako upoutávku můžete poslechnout na YouTube.
  • Zander Schloss - Song About Songs
    Americký hudebník a zpěvák, kterého můžeme znát coby baskytaristu Circle Jerks, The Weirdos nebo coby spolupracovníka s Joem Strummerem, se rozhodl nahrát devět písní o písních. Jak zjistíte na jeho bandcampu, zvolil k tomu mix americany a folku.
  • King Von - What It Means To Be King
    O to, aby hiphopu nebylo málo, se postará i rapper z Chicaga, respektive ti, kteří po jeho smrti v roce 2020 pečují o jeho odkaz. Vzhledem k tomu, že se jedná o jeho první posmrtné album, není divu, že se přidali G Herbo, 21 Savage, Moneybagg Yo, Lil Durk, A Boogie Wit Da Hoodie, Boss Top nebo Dreezy. Vzpomíná se i na YouTube.


    Dále stojí za pozornost

    Kristine Leschper - The Opening, Or Closing Of A Door: sólový indiepopový projekt členky Mothers
    Bad Omens - The Death Of Peace Of Mind: třetí řadovka americké alternativně metalové bandy
    Maylee Todd - Maloo: experimentální indie electropop z Kanady
    Oh Hiroshima - Myriad: čtvrté album švédské post-rockové kapely
    Sueco - It Was Fun While It Lasted: debutové LP pop-punkového rappera, včetně příspěvků Travise Barkera a Arizony Zervase
    Suz Slezak - Wings May Be Featherless: sólová nahrávka něžnější poloviny folkového dua David Wax Museum
    Vein.fm - This World Is Going To Ruin You: bostonský hardcore a s ním Bones, Jeff Smith a Geoff Rickly


    Dále vychází:

    100K Track - Mercury
    80's Factory - Sweet Emotions 4
    A Permanent Shadow - Humdrum
    Allegra Krieger - Precious Thing
    Anna Shoemaker - Everything Is Fine (I’M On Fire)
    Babytron - Megatron
    Beirut - Artifacts (Physical Release)
    Blue J - A Sign Of Good Luck
    Broken Field Runner - Runner
    Cadaveria - The Shadows Madame (20th Anniversary Edition)
    Ceramic Animal - Sweet Unknown
    Commando - Commando
    Cruel Santino (Aka Santi) - Subaru Boys : Final Heaven
    Cy Dune (Seth Olinksy Of Akron/family) - Against Face
    Declan O’Rourke - Arrivals (Deluxe Edition)
    Deserted Fear - Doomsday
    Dj Poolboi - Stay A Little While Longer
    Duncan Marquise - Wires Turned Sideways In Time
    Dust City Opera - Alien Summer
    Eades - Delusion Spree
    Elsa Dreisig - Mozart X 3
    Emma Elizabeth - Some Kind Of Paradise
    Emoke Baráth - Dualita: Handel Opera Arias
    Endtime - Impending Doom
    Eva Under Fire - Love, Drugs & Misery
    Fieh - In The Sun In The Rain
    Gala Mortina - Lonee
    Ghost Toast - Shade Without Color
    Ghosts Of Sunset - No Saints In The City
    Gloria Goyo Martinez - En Letra De Otro
    Gryftigaen - Fehunðyrdauðr
    Heiko Voss - 3:30 Minutes To Live
    Helge - Neuroplasticity
    Heydreamer - Dances In Wonderland
    Horns - Horns
    Charbonneau X Amato - Synth Works Vol. 2
    Charlotte Adigéry And Bolis Pupul - Topical Dancer
    Chayse Porter - Chay’s Palace
    I Musici - Antonio Vivaldi : Le Quattro Stagioni / The Four Seasons
    Interesting Hobbies Club - Spring Cleaning
    Izthmi - Leaving This World, Leaving It All Behind
    Jackie Bristow - Outsider
    Jacob Karlzon - Wanderlust
    Jadea Kelly - Roses
    Jirm - The Tunnel, Well, Holy Bedlam
    Jody And The Jerms - Flicker
    John McLaughlin - The Montreux Years
    Joyce Didonato - Eden
    Jungr And Parker - Over The Bridge
    Kaina - It Was A Home
    Keiko Higuchi - Vertical Language
    Key Glock - Yellow Tapes 2 (Deluxe)
    Konstantia Gourzi - Whispers (Nils Monkemeyer, William Youn)
    Kuolemanlaakso - Kuusumu
    Landon Lloyd Miller - Light Shines Through
    Lea Desandre - Amazone
    Leya - Eyeline
    Lia Kohl - Too Small To Be A Plain
    Lightweight - This One’S On Me
    Luna Li - Duality
    Mary Wilson - The Motown Anthology
    Matt Anderson - House To House
    Matt Citron - Ballistic
    Midnight - Let There Be Witchery
    Midnight Bullet - Hostile Resistance
    Michelle - After Dinner, We Talk Dreams
    Miles Francis - Good Man
    Mkultra - Theatre Of Cruelty
    More More Jump! - More More Jump! Sekai Album Vol.1
    Nashvillains - Tumbling Down
    Nocturnal Prayer - Mutilation On The Bed Of Winter
    NORÐ - Machine Blood
    Old Castles - Sarcophagical Lament Of The Past
    Olivia Trummer - For You
    Olovson - Storytelling
    Pylar - Abysmos
    Různí - Find Your Line (Official Music From Gran Turismo 7)
    Různí - Under The Radar: Covers Of Covers
    Různí - W. A. Mozart - Mitridate, Re Di Ponto
    Sanhedrin - Lights On
    Sarah Hiltz - Calm Fury
    Scott Hardware - Ballad Of A Tryhard
    Scott Metzer - Too Close To Reason
    Selci - Fallen Woman I
    Shane Parish - Liverpool
    Slob - Deepwoods Shack Of Sodomy
    Songs: Ohia - Live: Vanquishers
    Supernowhere - Skinless Takes A Flight
    Sylvaine - Nova
    System Exclusive - System Exclusive
    The Dip - Sticking With It
    Thirsty Curses - To The Ends Of The Earth
    Thunder Rising - Back To The Time Of Rock
    Tone - So I Can See You
    Trip Lee - The End
    Troglodyte - The Hierarchical Ecological Succession: Welcome To The Food Chain
    Twisted Tower Dire - Crest Of The Martyrs Demos
    Ty Tabor (Of King’s X) - Shades
    Vaina - Futue Te Ipsum
    Vampirska - Vermilion Apparitions Frozen In Chimera Twilight
    Wah Together - Let’s Wah Together
    Warpath - Disharmonic Revelations
    Wild Ox Moan - Wild Ox Moan
    YĪN YĪN - The Age Of Aquarius
    Ynw Bslime - Goat
    Zomi - Zenzile: The Reimagination Of Miriam Makeba

    Vychází na vinylu:
    Akon - Konvicted
    Band Of Horses - Things Are Great
    Bob Moses - The Silence In Between
    Cécile Salvant Mclorin - Ghost Song
    Ceramic Animal - Sweet Unknown
    Crowbar - Zero & Below
    Daniel Hope - America
    Deserted Fear - Doomsday
    Diablo Swing Orchestra - Swagger & Stroll Down The Rabbit Hole
    Dolly Parton - Run Rose Run
    El Ten Eleven - New Year’s Eve
    Elvis Costello - Spike
    Endtime - Impending Doom
    Flower Kings - By Royal Decree
    Grant Green - The Latin Bit
    Greenhorns (Zelenáči) - Greenhorns '71 & Bonusy
    Heaven Shall Burn - Deaf To Our Prayers
    Heiko Voss - 3:30 Minutes To Live
    Helge - Neuroplasticity
    Charbonneau X Amato - Synth Works Vol. 2
    Jacob Karlzon - Wanderlust
    Jirm - The Tunnel, Well, Holy Bedlam
    John McLaughlin - The Montreux Years
    Jxdn - Tell Me About Tomorrow
    Kaina - It Was A Home
    Keiko Higuchi - Vertical Language
    Kojey Radical - Reason To Smile
    Krokus - Hoodoo
    Landon Lloyd Miller - Light Shines Through
    Lee Perry - Roast Fish Collie Weed & Corn Bread
    Luna Li - Duality
    Marianne Faithfull - Vagabond Ways
    Marillion - An Hour Before It's Dark
    Mars Volta - Landscape Tantrums
    Maylee Todd - Maloo
    Melissa Aldana - 12 Stars
    Midnight - Let There Be Witchery
    Michelle - After Dinner, We Talk Dreams
    Music From The Star Wars Saga -
    Nilüfer Yanya - Painless
    Oh Hiroshima - Myriad
    Olivia Trummer - For You
    Peter Gabriel - Birty (Soundtrack)
    Peter Gabriel - The Last Temptation Of Christ (Passion)
    Pink Floyd - The Piper At The Gates Of Dawn
    Sabaton - War To End All Wars
    Sanhedrin - Lights On
    Scott Hardware - Ballad Of A Tryhard
    Sonny Red - Out Of The Blue
    Stereophonics - Oochya!
    Stromae - Multitudes
    Supernowhere - Skinless Takes A Flight
    Sylvaine - Nova
    System Exclusive - System Exclusive
    The Dip - Sticking With It
    The Flower Kings - By Royal Decree
    Wah Together - Let’s Wah Together
    Warpath - Disharmonic Revelations

    EP:
    Ariel Sim - Confessions In The Circle (Vol. 1)
    Babehoven - Sunk
    Brontë Fall - Winter
    Chelsea Carmichael - All We Know
    Chief Cleopatra - Luna
    Ignescent - Ascension
    Klangstof - Ocean View
    Malia - What’s After ‘I Love You?’
    Melo Blanco - So So Funky
    Meth Math - Mortal
    Morgan Harper-Jones - While You Lay Sound Asleep
    Morgan Reese - Letters From The Invisible Girl
    Public Body - Flavour Of Labour
    Shock Withdrawal - Shock Withdrawal
    Swordman Kitala And Soft-Bodied Humans - Kaiju Kitala

    Reedice:
    Greenhorns (Zelenáči) - Greenhorns '71 & Bonusy
    Marianne Faithfull - Vagabond Ways


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY