BTS budou přenášet svůj koncert i do českých kin

24.02.2022 12:38 - Tisková zpráva | foto: HYBE

O BTS se mluví jako o nových Beatles a o jedné z největších kapel současnosti. Sedmičlenná k-popová senzace láme jeden rekord za druhým a podmaňuje si fanoušky na všech kontinentech. Čeští diváci mají jedinečnou příležitost vidět přímý přenos koncertu BTS Permission To Dance On Stage přímo ze Soulu, a to jen v sobotu 12. března v kinech v celém Česku.

Sedmičlenný boyband se stal fenoménem nejen v domovské Jižní Koreji, ale vyprodává obří stadiony po celém světě. Jsou nejprodávanější korejskou kapelou i interpretem všech dob. Jako první korejská kapela dokázali v USA prodat více než milion kusů jednoho alba. Po Beatles se stali první skupinou, které se povedlo ve Spojených státech dosáhnout první příčky žebříčku prodejů desek se čtyřmi alby za necelé dva roky. Stali se tak ikonami 21. století.

"BTS jsou vzorem pro miliony věrných fanoušků a vůbec všechny, kteří v nich nachází nezpochybnitelné kouzlo. Není se čemu divit, vysílají pozitivní poselství víry v sebe sama, do svých skladeb vkládají poměrně složité myšlenky, sounáležitost je cítit z každého kroku jejich fantastické choreografie. Navíc se věnují charitě a všemožně pomáhají," popisuje jejich fanynka, zpěvačka Halsey.

Nyní se i čeští fanoušci BTS připojí živě k fanouškovské základně BTS ARMY a stanou se součástí koncertu, který bude živě vysílán přímo ze Soulu do kin po celém světě. A to pouze v sobotu 12. března.

BTS Permission To Dance On Stage je nejnovější celosvětová tour výjimečných popových ikon 21. století. Uvidíte neskutečné výkony a nejlepší písně z celé jejich neuvěřitelné kariéry. Předchozí koncerty v Los Angeles, které byly čtyřikrát vyprodané a navštívilo je přes 813 000 diváků, se staly jedněmi z nejúspěšnějších koncertů roku 2021.

Nezmeškejte BTS Permission To Dance On Stage - Seoul: Live Viewing a pohled na RM, Jina, SUGA, j-hope, Jimina, V a Jung Kooka na velkém plátně vašeho kina.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY